Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!
Ahogy a sajtóban is olvashattátok, a Facebook, a Messenger, az Instagram és a WhatsApp üzenetküldő nem működik. Emiatt Facebook fiókkal az online önkiszolgáló felületünkre nem tudsz belépni, de az egyéb azonosítókkal való belépés zavartalanul működik (pl. telefonszám, e-mail-cím, MT-ügyfélazonosító). A hiba megoldása a Magyar Telekomon kívül áll, kérjük, emiatt ne keressétek ügyfélszolgálatunkat. Megértéseteket köszönjük!

Rendeld meg online a Samsung Galaxy Tab S7+ 5G terméket a Telekomtól!

Kép leírása: Samsung Galaxy Tab S7+ 5G

 • Android operációs rendszer
 • 12,4"-es érintőkijelző
 • 13+5 megapixeles hátoldali kamera
 • 8 megapixeles előlapi kamera
 • 128 GB belső tárhely (bővíthető)

Választható színek

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

15 290 Ft × 22 hónap


Összesen: 339 380 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: Hívás, SMS: Korlátlan beszélgetés és SMS belföldi és EU-s alapdíjas számok esetén, itthon és EU-s országokban is, díjmentes MultiSIM kártyával (Mobil XL)
•Mobilinternet: Belföldön korlátlan, 16 GB az EU-ban is (Gigaerős Net)

Díjcsomag havi díja:
17 480 Ft e-Packkel

érdekel

Bemutatjuk a Samsung Galaxy Tab S7+ 5G-t

Az eddigi legfejlettebb Galaxy táblagépünk – munkához és szórakozáshoz

Ismerd meg a Galaxy Tab S7+ készülékeket. Dolgozz és játssz a rendkívül simán görgethető 120 Hz-es kijelzőn, amelyet legerősebb lapkakészletünk működtet. Érezd úgy, mintha PC-n dolgoznál egy billentyűzet bepattintásával, vagy használd a rendkívül alacsony késleltetésű S Pen tollat, és írj úgy, mint még soha. A magával ragadó táblagép olyan élmény, amely megváltoztatja a munka és a játék világát.

Kijelző

Nagy. Fényes. Gyors.

A legfejlettebb kijelzőnk, amelyet Samsung táblagép valaha kapott*

 • 12,4” -es érintőkijelző
 • Super AMOLED
 • WQXGA+ 2800×1752px
 • HDR10+ nagy dinamikatartomány
 • 266 pixel/hüvelyk
 • NTSC színtartomány
 • Eye Care Certification tanúsítvány

120 HZ-es frissítési ráta - Annyira simán kezelhető, hogy nem hiszed, amíg meg nem látod.

120 Hz frekvencián az érzékeny kijelző rendkívül gyorsan reagál a képernyőn megjelenő dolgokra. Intelligens módon beállítja a frissítési gyakoriságot a tartalom alapján, és segít meghosszabbítani az akkumulátor üzemidejét, miközben Te nézegetsz és görgetsz.

*Mérete átlós irányban, teljes méretű téglalapként, a sarkok lekerekítését figyelmen kívül hagyva. A ténylegesen látható terület a lekerekített sarkok miatt ennél kisebb.

Lejátszás

Mint a moziban.

Minden, amit imádsz, most egy Samsung táblagépen. Kedvenc műsoraid, vadonatúj nézetben.

Akár a moziban – egy hatalmas, kristálytiszta képernyőt kapsz, az eddigi legnagyobb Super AMOLED* kijelzőnkkel és a Quad hangszóró hangjával az AKG és a Dolby Atmos jóvoltából. És nem úgy, mint a moziban – hosszú órákon át nézheted egyhuzamban, mert a szemedre gondolva ez a táblagép-kijelzőnk a lehető legkevesebb kék fényt bocsátja ki.

 • Quad hangszóró
 • AKG által hangolt
 • Dolby Atmos

*A Super AMOLED kijelző csak a Galaxy Tab S7+ esetén érhető el

YouTube Premium

Bónuszként megkapod a YouTube legjavát is

A YouTube Premium és a Galaxy Tab vállvetve biztosítják, hogy folyamatosan, megszakítás nélkül nézhesd kedvenc tartalmait a YouTube-on. Élvezd a hirdetések nélküli, kapcsolat nélküli és háttérbeli lejátszást a YouTube-on és a YouTube Music-on. Az első 4 havi díjadat mi álljuk a Galaxy Tab S7+ vásárlása kapcsán, ezt követően az előfizetés díja automatikusan levonásra kerül*.

*4 hónapig díjmentes, ezt követően díjfizetési kötelezettséget von maga után. A tájékoztatás nem teljeskörű.

*A YouTube Premium elérhetősége országonként vagy régiónként változhat. A felhasználóknak elő kell fizetniük egy YouTube Premium fiókra, hogy élvezhessék annak összes előnyét.

Hipergyors processzor

A Galaxy Tab valaha volt leggyorsabb processzora

A Qualcomm Snapdragon 865 Plus Mobile Platform* áttörést jelent a feldolgozási teljesítmény terén. Az intuitív és intelligens lapkakészlet rendkívül gyors és nagy teljesítményű, minimális késleltetéssel, így könnyedén futtathatsz intenzív játékokat és végezhetsz több feladatot egyszerre. Zabolázd meg az erejét, amikor csak kedved támad.**

 • Akár 25%-kal gyorsabb magteljesítmény
 • Akár 36%-kal gyorsabb grafikus teljesítmény
 • Akár 77%-kal gyorsabb neurális processzor

*A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies, Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke.

*A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated védjegyei, az Egyesült Államokban és más országokban bejegyezve.

**Az értékek kiszámítása belső laboratóriumi vizsgálati eredmények alapján történt.

Játék

Emeld új szintre a játékélményt!

A játékok új világa. A hatalmas kijelzőn merész színek hívnak a csatába, barátok és ellenségek kavalkádjába. A Quad hangszóró hangja segít abban, hogy az események sűrűjében érezd magad.

Intelligens akkumulátor

Intelligens akkumulátor, amely hosszú ideig kitart

Nézd sorozatban kedvenc műsoraid alkonyattól pirkadatig. A Galaxy Tab eddigi legnagyobb akkumulátora, amely hosszú ideig bírja. És még azután sem kell kikapcsolnod. Energiára fel és nyomás tovább a gyorstöltéssel*, a leggyorsabb táblagéptöltőnkkel**.

 • Hosszú órákon át tartó videólejátszás

*10,090 mAh (tipikus) kapacitású akkumulátor csak a Galaxy Tab S7+ esetén érhető el. A tipikus értéket külső fél által megszabott laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus érték olyan becsült átlagérték, amelyet az IEC 61960-szabvány alapján tesztelt akkumulátorok kapacitásának eltérései alapján számítottunk ki. A névleges (minimális) kapacitás Galaxy Tab S7+ esetén 9,800 mAh. A tényleges akkumulátor-üzemidő a hálózati környezettől, a használat módjától, valamint egyéb tényezőktől függően változhat.

**A 45 W-os gyorstöltő külön kapható.

Hyperfast 5G

Vigyázz, kész, 5G!

Minden, amit imádsz, most még gyorsabban. Élvezd az intelligens processzort és a HyperFast 5G sebességet, amely a streamelés, a játék és a letöltés olyan gyorsaságát teszi elérhetővé, amelyet még soha nem tapasztaltál – és tölts fel és ossz meg úgy, mint még korábban soha. Mindent egy szempillantás alatt.*

*Optimális 5G-kapcsolat szükséges hozzá. Az 5G szolgáltatás csak olyan helyeken támogatott, ahol elérhető az 5G-s hálózat, 5G-alkalmas országokban. A tényleges sebesség az ország, a szolgáltató és a felhasználói környezet függvényében változhat.

A legnagyobb ugrás az S Pen-ben

Mágneses rögzítés

A kényelmes, stabil fogás érdekében teljesen áttervezett S Pen rendkívül alacsony késleltetéssel rendelkezik, így a gondolataidat gyorsan követi a tett. Az S Pen legnagyobbat a gyorsaságban fejlődött, olyannyira, hogy most már a valódi írás élményét nyújtja. Ha pedig kész vagy, mágnesesen rögzítsd a Tab hátoldalához.

Samsung Notes

Exportálás Office alkalmazásokba

A Samsung Notes megosztható különféle formátumokban. A Samsung Notes exportálható a Microsoft Wordbe vagy PowerPointba is, és megosztható másokkal.

Samsung Notes szinkronizálás

Maradj ugyanazon az oldalon, miközben Samsung-fiókodon keresztül váltogatsz a táblagéped, a telefonod és a laptopod között.*

 • Jegyzetek és hangfelvételek szinkronizálása
 • Könnyű oldalkezelés és mappákba rendezés
 • Kézírás szöveggé alakítása
 • Sötét mód támogatása

*Minden készüléknek ugyanazzal a Samsung fiókkal kell regisztrálva lennie.

Billentyűzetes tok

Könnyedén 165°-ban

Hajtsd vissza 165°-ig. Ilyen szabadságot álmodban sem kaptál volna egy táblagép-billentyűzetünktől sem. A billentyűzetes tok* szabadon mozgatható ütközőzsanérjával megtalálhatod a legkényelmesebb szöget az e-mailek küldéséhez, blogok írásához és a tanuláshoz.

*A Galaxy Tab S7+ modellhez gyártott billentyűzetes tok külön vásárolható meg.

Számítógépes élmény egyetlen koppintással

A billentyűzetes tokkal* az ügyek intézése sokkal könnyebbé vált. A nagyobb görgetőpad és az intuitív funkcióbillentyűk** révén a billentyűzet önmagában is biztosítja a kényelmet, ha pedig a DeX-szel együtt használod, akkor Tiéd lehet a számítógép használatának élménye egyetlen koppintással.

*A Galaxy Tab S7+ modellhez gyártott billentyűzetes tok külön vásárolható meg.

**A funkcióbillentyűket csak a Galaxy Tab S7+ billentyűzetes tok támogatja.

Nagyobb érintőpad, amely támogatja a többujjas mozdulatokat:

 • 63%-kal nagyobb (Galaxy Tab S7+)*

*A Galaxy Tab S6 modellhez képest

Kamera

A széles képernyőhöz ultraszéles látószögű kamera dukál

 • 5MP / F2.2 - Ultraszéles látószögű kameraű
 • 13MP / F2.0 - Nagy látószögű kamera
 • 4K / 30fps - Videó rögzítése