Kép leírása: Samsung Galaxy Z Flip

Samsung Galaxy Z Flip

Rendeld meg online a Samsung Galaxy Z Flip egyedi megjelenésű összehajtható okostelefont a Telekomtól!

Kép leírása: Samsung Galaxy Z Flip

  • 256 GB belső tárhely, 8 GB RAM
  • Android operációs rendszer
  • 6,7"-es Dynamic AMOLED érintőkijelző
  • 12+12 megapixeles hátoldali kamerák
  • 10 megapixeles előlapi kamera

Választható színek

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

24 030 Ft × 22 hónap


Összesen: 528 660 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: Korlátlan hívás és SMS belföldi és EU-s alapdíjas számok esetén, belföldön és EU roaming helyzetben is (Mobil XL)
•Mobilinternet: Belföldön korlátlan, 15 GB az EU-ban is

Díjcsomag havi díja:
17 480 Ft e-Packkel

MEGrendelem

Bemutatjuk a Galaxy Z Flipet

Bemutatjuk a Galaxy Z Flipet. Egyedi megjelenésű összehajtható okostelefon, összehajtható üveg kijelzővel és fejlett zsanérokkal, amelyek lehetővé teszik a szabad kihajtást. Teljes képernyős telefon, amely összehajtva jól illeszkedik a zsebedbe, forradalmian új, rugalmas üveggel, egyedülálló kamerával, és kétcellás, hosszú üzemidejű akkumulátorral. Ismerd meg a telefont, amellyel meghajlíthatod a világod! Teljesen új, összehajtható forma. Kicsi, ellenálló és semmi eddigihez nem hasonlítható.

A Galaxy Z Flip egyediségét tovább növeli a színváltó külső, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. Lenyűgöző árnyalatok közül választhatsz.

Kamera:

Az ön-álló szögek technológiája lehetővé teszi a kezek használata nélküli videóbeszélgetéseket és szelfiket. Hajtsd össze, fordítsd meg, állítsd fel! Akárhogy is állítod be, újraértelmezi azt, ahogy eddig készítettél fényképeket a telefonoddal.

A Galaxy Z Flip különböző szögekben hajlítható és ezt a pozíciót könnyedén meg is tartja, lehetővé téve az alacsony szögű felvételek készítését, amelyek játszanak az érzékekkel. Hívhatod ezt a testbeszéd új módjának is.

A Galaxy Z Flip kamerája még éjszaka is erőteljes. A hosszú expozíciós felvételek másodpercei videoművészeti alkotásokká változnak, hosszú fénycsóvákkal. Amikor ezt az ön-álló szögekben történő összehajtással párosítjuk, hogy állványként funkcionáljon, akkor az Éjszakai Hyperlapse funkció új típusú éjszakai felvételeket nyújt.

A videóhívás még sohasem volt ilyen tiszta, mint a Galaxy Z Flip 10 MP-es előlapi kamerájával. Emellett az ön-álló szögben történő összehajtás tökéletes szögben tartja a telefonodat ahhoz, hogy kihangosítva beszélhess.

Amikor ön-álló szögbe hajlítod, a Hajlított mód megosztja az alkalmazásokat és az irányítás a képernyő alsó felére kerül — így a felső részből néző terület lesz.

Kijelző:

Ismerd meg a legelső összehajtható üveg képernyőt egy Galaxy okostelefonon! Igen, összehajtható üveget írtunk. A Samsung Ultravékony üvegből készült, sima kijelzője, elképesztő látványt nyújt.

A Galaxy Z Flip Infinity Flex Display, határtalan összehajlított kijelzője magával ragadó Dinamikus AMOLED-del –, amely lenyűgöző színminőséget biztosít – és kevesebb kék fénnyel. Minimális kerettel, bevágás nélkül, 6,7" moziszerű látvánnyal.

Emeld új szintre az alkalmazásaid használatát, úgy, hogy egyszerre kettő van nyitva. A párhuzamos feladatvégzés még jobb a hatalmas, 6,7"-es képernyőn, a Többablakos mód segítségével.

Érintsd meg és húzd az ujjadat a telefon vezérléséhez, még akkor is, ha az össze van csukva! A Fedlapi kijelző azonnal figyelmeztet, a kontextus folytonossága pedig lehetővé teszi, hogy az értesítésre nyomj és zökkenőmentesen áttérhess az adott alkalmazásra, amikor kihajtod a telefonodat.

Akkumulátor:

A kétcellás akkumulátor több energiát tárol kevesebb helyen, így egész nap kinyithatod és összecsukhatod a telefonodat. A 3300 mAh-nak (tipikus) és a csúcstechnológiájának köszönhetően a Galaxy Z Flip hosszú üzemidejű akkumulátorával a legtöbbet hozhatod ki minden töltésből.