SAMSUNG Galaxy S9 VÁSÁRLÁSA KÉSZÜLÉKBESZÁMÍTÁSSAL

Újdonság! A Samsung Galaxy S9-et és az S9+-t idén már készülékbeszámítással és 30 000 Ft extra készülékkedvezménnyel is megveheted.

Hogyan veheted igénybe?

Jelezd igényedet online

Honlapunkon a szükséges adatok megadásával legkésőbb március 15-éig jelezzed, hogy élni kívánsz a készülékbeszámítással és az extra készülékkedvezménnyel.

Igényleadás

Vidd el a készülékedet a Rendo-hoz

Keresd fel a Samsung partnerét, a Rendo-t. Az általuk megadott ár és feltételek szerint adhatod el készülékedet. Minden szükséges információ a Rendo oldalán érhető el.

www.rendo.hu

Hozd be hozzánk a kupont

Keresd fel az igényleadáskor általad választott üzletünket a Rendo-tól kapott, a 30 000 Ft kedvezményre jogosító kuponnal és a visszavásárlást igazoló dokumentummal. Vásárold meg a választott készüléket mobil-előfizetéssel, 2 éves hűséggel legkésőbb március 31-ig.

Szeretnék élni a lehetőséggel!

Néhány fontos dolog, amiről mindenképp tudnod kell!

Igényedet március 15-éig jelezheted
A készülékbeszámításra vonatkozó igényedet március 15-én éjfélig kell jelezned online, honlapunkon. A kedvezményt csak az online igényléssel együtt használhatod fel.

A készülékbeszámításra március 31-ig van lehetőséged
Az előzetes igény alapján, a Rendo-val történt megállapodást követően legkésőbb március 31-én az általad kiválasztott üzletben, az üzlet zárásáig élhetsz a lehetőséggel. Javasoljuk, hogy vásárlás előtt foglalj időpontot online vagy a Telekom alkalmazásban.

Egy készüléket tudsz csak beszámoltatni
Egy új Samsung Galaxy S9 vagy S9+ készülék árába egy leadott készülék kerül beszámításra, és egy kedvezményre jogosító kupon használható fel.

Érvényes hűségidő esetén meglévő előfizetésedre nem veheted igénybe
Érvényes hűségszerződéssel rendelkező ügyfelünkként nem veheted igénybe a készülékbeszámítást. Kivéve, ha hamarosan lejár a hűséged, és elérhetővé vált számodra a vásárlás (lépj be honlapunkon , és az előfizetésednél ellenőrizheted). Új mobil-előfizetést természetesen vásárolhatsz, illetve meglévő előfizetésedre vállalt új 2 éves hűséggel is, ha az előfizetéseden már nincs hűség érvényben.

Céges tulajdonú eszközök beszámítása
Amennyiben az előfizetésed cég nevén van nyilvántartva nálunk, az online igénylés során a képviseletre jogosult személy adatait kell megadnod.

Leadott készülékedet nem tudják visszaadni neked
Fontos, hogy ha a Rendo átvette a készüléket, és megállapodott veled, akkor a készüléket már nem tudják visszaadni neked. Akkor sem, ha az előfizetés megkötése valamilyen oknál fogva nem lehetséges. A készülékbeszámításra vonatkozó online igényleadás nem garantálja a szerződéskötést.

Vigyázz készülékeden tárolt adataidra!
Az eladni tervezett készülékeden tárolt adatokat mentsd le, hogy azok ne vesszenek el. A készülék átadását követően ugyanis az adatokat törlik, és visszaállításra nincs lehetőség.