Kép leírása: Nokia 7 plus

  • Android 8.1 operációs rendszer
  • 6,0"-es QHD+ OLED érintőkijelző
  • 19 megapixeles hátoldali kamera
  • 13 megapixeles előlapi kamera
  • 64 GB belső tárhely, 4 GB RAM

Választható színek

Havi díjas mobil csomaggal

Online készülék ár

Ár és konstrukció.

0 Ft kezdőrészlet

2880 Ft × 22 hónap


Összesen: 63 360 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:
•Hívás, SMS: Korlátlan hívás és SMS belföldi és EU-s számok esetén, plusz MultiSIM díjmentesen (Mobil XL)
•Mobilinternet: korlátlan belföldön

Díjcsomag havi díja:
19 950 Ft e-Packkel

Megrendelem

Ismerd meg a Sony Xperia XZ3-at!

Láss többet!

Az X-Reality™ mobiltechnológia feljavítja a képi tartalmakat közel HDR (nagy dinamikatartományú) minőségűre.

Hallj többet!

Az Xperia XZ3 előrefelé néző hangsugárzói S-Force Front Surround technológiát alkalmaznak, így nagyobb hangerő mellett is kifejezetten tiszta marad a hangzás.

Érezz többet!

Akár filmet, akár zenés videót nézel, a Sony Dynamic Vibration System funkciója a kezeddel is érzékelhetővé teszi a történéseket.

Keret nélküli, vékony, elegáns

Az Xperia XZ3 átgondolt kialakítása elegáns, strapabíró és intuitív, könnyen elérhetővé teszi a szórakoztató tartalmakat és a leggyakrabban használt alkalmazásokat.

Tedd feledhetetlenné a váratlan pillanatokat

Az Xperia XZ3 intelligens, 19 megapixeles Motion Eye™ kamerája az Xperia™ mesterséges intelligenciájával dolgozik. Előre megjósolja, hogy mit szeretnél megörökíteni, és időben reagál is, így profi képeket készíthetsz, akár röptében zajló eseményekről is.

Profi videózás 4K HDR felbontásban

Hihetetlenül részletgazdag videókat készíthetsz a 4K HDR videorögzítéssel, és az éjszakai, illetve háttérfényes jelenetek is élethű színnel látszanak. Lehetőséged van 960 kép/mp sebességű szuperlassított felvételt is készíteni Full HD felbontásban.

Hosszú üzemidejű akkumulátor

Több szórakozásban lehet részed az Xperia XZ3 nagy energiatároló kapacitású akkumulátorának köszönhetően. A Smart Stamina hosszabb hasznos üzemidőt biztosít, a Qnovo Adaptive Charging és az Akkumulátorkezelő funkció pedig meghosszabbítja az akku élettartamát.

Okostelefonos hangzás újragondolva

Hozz közelebb minden zeneszámot az eredeti felvétel minőségéhez a nagy felbontású hang és a DSEE HX™ segítségével, az LDAC pedig nagyszerű hangzást kínál mindenhez még vezeték nélküli kapcsolat esetén is.

Mutasd meg a legjobb oldalad

Készíts még jobb minőségű szelfiket a 13 megapixeles előlapi kamerával portré módban a szépségeffektus, a Bokeh funkció (háttérelmosás) és a vaku használatával!