Samsung Galaxy Tab S3

Vásárold meg online, hogy elsőként tarthasd a kezedben!

Az AKG képzett hangmérnökeivel együttműködve olyan tiszta, éles és több irányból érkező hangzásvilágot alkottak meg, ami lehetővé teszi, hogy elmerülj az élményekben.

  • Android operációs rendszer
  • 9,7"-es Super AMOLED érintőkijelző
  • 13 megapixeles hátoldali kamera
  • 5 megapixeles előlapi kamera
  • 32 GB belső tárhely (bővíthető)

Ár és konstrukció.

Új előfizetéssel, 15 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

első két hónapban 0 Ft törlesztőrészlet

harmadik hónaptól:

+ 22 × havi 9880 Ft

kamatmentes részletre

teljes ár: 217 360 Ft

megrendelem

Teljesen új kialakítású üveg

Végre egyszerre élvezheted a tablet nyújtotta előnyöket és az okostelefonok karcsú kialakítását. A Galaxy Tab S3 fényes üveg hátlapja prémium megjelenést kölcsönöz a tabletnek, és komfortosan tarthatod a kezedben.

Lenyűgöző látvány

Minél világosabb, annál élvezhetőbb a vizuális élmény. A HDR Video lenyűgöző színvilágot és tisztán kivehető részleteket biztosít.

*A kép csak illusztráció.

A játék indul

A Galaxy Game Launchert a Galaxy Tab S3-ra optimalizálták, ez pedig lehetővé teszi az Energiatakarékos módot, a Game Broadcastingot, a Néma Játék és a Folyamatban lévő hívások módot is. A Vulkán API-nak köszönhetően a Galaxy Game Pack véget nem érő szórakozást biztosít, hiszen izgalmas grafikai megjelenés és számtalan játék letöltésére alkalmas.

Kényelmes gépelés

Az optimalizált kialakítású billentyűzet egyszerűbb gépelést tesz lehetővé kevesebb helyesírási hibával. Ráadásul, a billentyűzet1 közvetlenül ráilleszthető a Galaxy Tab S3 készülékre, így tökéletesítve a kapcsolatot.