2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!
2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!
Xiaomi 12T Pro

Életünk legfontosabb pillanatit megérdemlik, hogy a legjobb lehető legjobb módon örökítsük meg azokat – legyen az mozgásban vagy mozdulatlanságban, világosban vagy sötétben. Mi készen állunk arra, hogy minden pillanatot megává varázsoljuk, és te?

Xiaomi 12T Pro
200 MP képalkotó rendszer
Kialakítás
 

Megadizájn

 

A prémium kialakításnak köszönhetően, a legmodernebb technológiákkal felszerelt készülékünk csúcskategóriás érzete új szintre emelkedik. A vékony, matt tapintású burkolat egy 200MP képalkotó szenzornak ad otthont sajátos fémhatással a kamera körül.

Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro
Kamera
 

200MP képalkotó rendszer

 

A képalkotó rendszer ékköve a Xiaomi eddig legnagyobb okostelefonos felbontása: a készülék egy 200MP ultramagas felbontású szenzorral, optikai képstabilizátorral és 8P lencsével büszkélkedhet. A felvételek tűélességéről pedig a leginnovatívabb, mesterséges intelligenciával működő kamerafunkciók gondoskodnak.

Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro
Xiaomi 12T Pro

Bemutatjuk: 200MP

Engedd szabadjára a képzeleted!

 

A 200MP képalkotó rendszer forradalmi pixelszáma lehetővé teszi számodra, hogy minden pillanatot a Xiaomi eddigi legmagasabb* okostelefon-felbontásával örökíts meg. Csak kapcsold be a 200MP módot a Xiaomi 12T Pro készüléken, hogy mindennapi helyzetekben is megtalálhasd a mega pillanatokat! Még az alig észrevehető pillanatok is feltárulnak előtted, mega felbontásban.

 
 

*2022. október 4-i állapot.

200MP Xiaomi ProCut

Pillanatok
egészen más megvilágításban

 

A Xiaomi 12T Pro csodálatos, 200MP felbontása sokak számára hozhat gyökeres változást. A tapasztalt fotósok képesek lesznek kiválóan megkomponált fényképeket készíteni értékes pillanatokról, különféle perspektívákban, a képtisztaság megtartásával. Azok számára pedig, akiknek egy egyszerű és gyors eszközre van szükségük ekkora felbontás kezeléséhez, kifejlesztettük a 200MP Xiaomi ProCut funkciót. A Xiaomi 12T Pro könnyedén biztosít magas szintű, kivételes felvételeket egy olyan könnyen használható eszközzel, amely egyszerűen előkapható zsebből.

 

Bővebben

 
 

A 200MP Xiaomi ProCut működéséhez csapatunk gépi tanulási algoritmusok sorozatát fejlesztette ki az esztétikai elemekre vonatkozó alapvető háttéradatok millióinak tanulmányozására. A precíz, mesterségesintelligencia-kivágás speciális igényeinek kielégítése érdekében mélyrehatóan tanulmányoztuk a szépség és a vizuálisan tetszetős dolgok térbeli észlelésére vonatkozó adatokat, és javítottuk algoritmusaink azon képességét, hogy támogassák a mesterséges intelligenciát a kompozíciók beállításában, a legkülönbözőbb helyzetekben.

 

A 200MP Xiaomi ProCut azok számára is nagy segítségét nyújt, akik nem ismernék a profi fotózáshoz szükséges komponálás szabályait. Az egyes pixelek gondos beolvasásával a 200MP Xiaomi ProCut gyorsan azonosítja a fotón megjelenő különböző típusú témákat, majd újrakomponálja, és ki is vágja azokat. Ennek eredménye, hogy akár 5 képarány közül is választhatsz. Csak bökj rá arra, amelyik a legmegfelelőbb számodra!

 

Powered by
200MP képalkotó rendszer

 
Xiaomi 12T Pro

In-sensor zoom

Részletgazdag portrék, személyes érzet

 

Örökítsd meg a szépséget portréidban most még nagyobb tisztasággal! Zoom-olj be, hogy képeid minden részletükben személyessé válhassanak!

Powered by
200MP képalkotó rendszer

In-sensor zoom használatával | In-sensor zoom használata nélkül

Xiaomi ProFocus

Mozgásban is éles

 

A Xiaomi AI kameratechnológiáját és a nagy teljesítményű szenzorát kihasználva a Xiaomi ProFocus funkcióval a mozgó témákat is tűélesen örökítheted meg . Mozogj tovább, tartsd a fókuszt!

 

Tudj meg többet!

 
 

Amint a Xiaomi ProFocus felismeri, hogy mire szeretnél fókuszálni, rögzíti a témát még akkor is, ha az mozgásban van. Ha videózol tehát, a funkció folyamatosan fókuszban tartja témádat.

A Xiaomi ProFocus mozgáskövető fókusza támogatja az automatikus és a manuális módokat mind a videók, mind a fényképek esetében. Több millió fotót gyűjtöttünk össze, és pontosan címkéztünk fel összetett valós jelenetekről, mely biztosítja a mélyreható neurális hálózati tréning során felhasznált adatok pontosságát és gazdagságát. Tudjuk, hogy mit szeretnél látni, ha egynél több téma van a képen, ezért a legfontosabb fókuszpontra való átváltást automatikusan elvégezzük számodra.

Fókuszáláshoz egyszerűen koppintson duplán az témára az ujjaddal, és a Xiaomi ProFocus azonnal a tárgyra fókuszál, és akkor is ott tartja az élességet, ha az elmosódna, vagy ideiglenesen kikerülne a képből. A Xiaomi ProFocus felismeri és követi a korábban belőtt fókusztárgyat amikor az visszakerül a képbe.

Néha csak arra van szükséged, hogy egy éles, tiszta képet készíts. A Xiaomi ProFocus mozgásrögzítése kevesebb torzítással és elmosódással segít rögzíteni a mozgó témákat. Így a tényleges kép jobban hasonlít a fotós elvárásaihoz a kioldógomb megnyomásakor. A funkció a fényképezés utáni gyorsabb képmegtekintéssel tovább fokkozza a felhasználói élményt.

 

Powered by
200MP képalkotó rendszer

 
Ultra sorozatfelvétel

Xiaomi Mega Éjszakák

Egy mindenre kiterjedő megoldás gyenge fényviszonyok között

 
 

A forradalmi fejlesztéseknek köszönhetően a Xiaomi 12T Pro most egy teljes körű megoldást kínál a gyenge fényviszonyok közötti alkotáshoz – az optikai hardvertől az éjszakai helyzetekhez fejlesztett algoritmusokig

 

Powered by
200MP képalkotó rendszer

 
Xiaomi 12T Pro

1/1.22" szuper nagy szenzor Szuper pixel 16-az-1-ben binning-gel

 

OIS (optikai képstabilizátor) 8P lencse f/1.69 rekesz

 

Az éjszakák során most még több fénnyel dolgozhatsz. Kevesebb zaj gyenge fények mellett, kiváló képminőség, még sötétben is.

 

Éjszakai videózás

Fényes felvételek sötétben is

 
 

A sivatagi túrától a csillagos ég alatt, a lámpaoltás utáni puszi a homlokra – fontos éjszakai pillantaidat most éjszaka is megörökítheted! Minden mozgást élénk részletekkel, lényegesen kevesebb zajjal és túlexponálás nélkül rögzít. A legszélsőségesebb gyenge fényviszonyok melletti jelenetekhez csak kapcsold be az Ultra éjszakai videó funkciót!

 
 

*Pro módban készült

Ultraszéles és makró lencsék

Még több lencse a mega élményért

 
 

Az ultraszéles látószögű objektívvel még nagyobb perspektívájú képeket készíthetsz, míg a makró kamerával az élet pillanatait egy új szemszögből mutathatod be a legapróbb részletekig.

 
Xiaomi 12T Pro

Ultraszéles

 

 
Xiaomi 12T Pro

Makró

Makró kamera 120° FOV ultranagy látószögű kamera 200MP nagylátószögű kamera
Teljesítmény
 

Megateljesítmény, könnyűszerrel

 

A processzor gyorsabban működik. Az akkumulátor tovább bírja. A töltés még gyorsabb. A mag sokkal hűvösebb. Mindent az energiahatékonyságért.

Snapdragon® 8+ Gen 1

Még azon is túl, mint gondolnád

 
 

A TSMC új 4nm processzora egy lépéssel meghaladja az alacsony energiafogyasztás fenntartását, miközben továbbra is nagy teljesítményt nyújt.

 
Xiaomi 12T Pro

CPU

 

Megateljesítmény
+16.7%
Hatékonyság
+33%

 

Jelentős növekedés a feldolgozási sebességben a legújabb architektúrával: Armv9 with Ultra CPU Cortex-X2

 

GPU

 

Megateljesítmény
+11%
Hatékonyság
+30%

 

Még jobb megjelenítési kapacitás

 

MI Motor

 

MI teljesítmény hatékonysága
+20%

 

7th Gen Qualcomm® AI Engine
Továbbfejlesztett képjelfeldolgozás

 

A Xiaomi T Sorozat eddigi legnagyobb hűtőkamrája

Mega hűtési rendszer

 
 

A Xiaomi T sorozat az eddigi legnagyobb hűtőkamrával rendelkezik, amely hatékonyan csökkenti a maghőmérsékletet még intenzív vagy erős használat esetén is.

 
 
 
 
Szuper méretű hűtőkamra
Egész napos üzemidő

Biztonságos töltés

Ne aggódj a töltés miatt

 
 

42 biztonsági funkció és 9 hőszenzor, amely biztosítja és garantálja a csatlakozó portok és az akkumulátor 800 töltési ciklusos élettartamát.

 
 
42 biztonsági funkció | 800 töltési ciklus* | 9 hőszenzor
Képélmény
 

A magával ragadó Mega élmény

 

Ismerd meg az első CrystalRes AMOLED kijelzőnket, amelyen keresztül átélheted az igazán fontos pillanatokat. Ultra kristálytiszta kijelző duál sztereó Dolby Atmos® hangszóróval, hogy igazi életet vihess a felvételeidbe.

6.67" CrystalRes AMOLED kijelzős

Lásd, ahogy a világ életre kel a kijelzőn keresztül

 
 
Xiaomi 12T Pro

Az élesség a legfontosabb

 
 

Élvezd a képek lenyűgöző élességét 1220p szuper felbontásban a CrystalRes AMOLED kijelzőn. 5 000 000:1 kontrasztarány és 446 ppi pixelsűrűség. 27%-al élesebb kép, mégis megegyező energiafelhasználás az 1080p kijelzőkhöz képest.

HDR10+ Dolby Vision
 

Az eddigi legélénkebb kijelző egy okostelefonban

 
 

Lenyűgöző színhelyesség: 68 milliárd színű kijelző TrueColor és DCI-P3 széles színskálával. Új ajtókat nyit meg a világból a képernyőn keresztül.

Adaptív funkciók, hogy a legokosabb legyen

 
 

120Hz AdaptiveSync
TrueDisplay
Adaptív HDR
Adaptív Olvasó Mód

 

A szemed védelmére tervezve

 
 

Támogatja az 1920Hz PWM árnyalást, hogy védje a szemed anélkül, hogy a kép minősége romlana.

Performance tested

Minden érintés számít

 
 

Akár 480Hz érintésérzékelés, amellyel minden érintés magasabb érzékenységgel párosul.

Erőteljes sztereó hangszóró

Lépj be a magával ragadó hangzás világába

 
 

A duál hangszórók a legjobb sztereó élményt biztosítják. Élvezd a filmeket és zenéket egyaránt, a legjobb minőségben.

 
Sound by harman/kardon
Xiaomi 12T Pro

Xiaomi 12T Pro Specifikációk

Xiaomi 12T Pro

Specifikációk

Processzor

Snapdragon® 8+ Gen 1
4nm energiahatélony feldolgozó technológia
Akár 3.2GHz, Armv9 Cortex-X2 technology CPU:
1x Elsődleges mag (X2-alapú), 3.2GHz
3x Arany mag (A710-alapú), 2.75GHz
4x Ezüst mag (A510-based), 2.0GHzGPU: Qualcomm® Adreno™ GPU7th Gen Qualcomm® MI Motor

Tárhely és memória

8GB+128GB | 8GB+256GB | 12GB+256GB
LPDDR5 RAM + UFS 3.1 tárhely

*A rendelkezésre álló tárhely és RAM kevesebb, mint a teljes memória az operációs rendszer és a készülékre előre telepített szoftverek miatt.

Méretek

Magasság: 163.1mm
Szélesség: 75.9mm
Vastagság: 8.6mm
Súly: 205g

*Az adatok a Xiaomi belső laboratóriumából származnak. Az ipari mérési módszerek különbözhetnek, ezért a tényleges eredmények eltérhetnek.

Kijelző

6.67” AMOLED DotDisplay
20:9, 2712×1220
446 ppi
Képfrissítés: 120Hz
Érintésérzékelés: akár 480Hz
AdaptiveSync kijelző: 30Hz/60Hz/90Hz/120Hz
Kontrasztarány: 5,000,000:1
Több mint 68 milliárd szín
Színskála: DCI-P3
Fényerő: 500 nits (typ) 900 nit csúcsfényerő
4096 szintű fényerőbeállítás
HDR10+
Corning®Gorilla®Glass 5
Adaptív HDR támogatás
True Display támogatás
Adaptív Olvasó mód
Napfény mód
SGS Low Visual Fatigue Tanúsítvány
360°-os környezeti fényérzékelő

Hátlapi kamera

200MP+8MP+2MP tripla kamera
200MP ultraszéles látószögű kamera
0.64μm, 1.28μm 4-az-1-ben pixel méret, 2.56 μm 16-az-1-ben Szuper Pixel
1 /1.22″ szenzorméret
f/1.69
OIS
AF
8P lens
8MP ultraszéles látószögű kamera
120° FOV
f/2.2
2MP makró kamera
f/2.4
Hátlapi kamera
fotós funkciói
Xiaomi ProCut
Xiaomi ProFocus (Mozgáskövető fókusz/Mozgásrögzítés)
Ultra sorozatfelvétel
Hosszú expozíciós módok hat effekttel (Mozgó tömeg, Neoncsíkok, Olajfestmény, Fényfestmény, Csillagos égbolt, Csillagcsíkok)
Fotó klón
Időzített sorozatfelvétel
Fotófilterek
Éjszakai mód (széles)
50MP Ultra-HD mód
200MP Ultra-HD mód
Dokumentum mód
MI kamera
Google lens
Filmes keret
Pro mód
Képformátumok: HEIF és JPEG
HDR
RAW mód
Arcfelismerés
MI torzításkorrekció (Ultraszéles)
Az hátlapi kamera videós funkciói
Xiaomi ProFocus (Mozgáskövető fókusz)
Ultra éjszakai videó
Egykattintásos MI mozi: Varázs Zoom, Hosszú záridő, Időfagyasztás, Éjszakai Time-lapse, Párhuzamos Világ, Időfagyasztás videó
HDR Videó
Pro Time-lapse
Vlog mód
Dual videó
Videószerkesztés
Video pro mód
Video log formátum
Lassított videófelvétel: 120 fps, 240 fps, 480 fps, 960 fps, 1920 fps
Hátlapi kamera videófelvétel
8K 7680×4320 at 24fps
4K 3840×2160 at 60fps
4K 3840×2160 – 30fps
1080p 1920×1080 – 60fps
1080p 1920×1080 – 30fps
720p 1280×720 – 30fps

Előlapi kamera

20MP kijelzőbe ágyazott szelfikamera
f/2.24
Az előlapi kamera fotós funkciói
Időzített sorozatfelvétel
MI Beautify
MI portré mód bokeh és mélységkontroll funkciókkal
HDR
Panoráma szelfi
Az előlapi kamera videós funkciói
Video HDR
Mi portré videó
Time-lapse szelfi
Előlapi kamera videófelvétel
1080p 1920×1080 – 60fps
1080p 1920×1080 – 30fps
720p 1280×720 – 30fps
Lassított videófelvétel: 120fps, 720p

Akkumulátor és töltés

5000mAh akkumulátor (typ)
120W vezetékes turbó töltés támogatás
19perc alatt 100%-ra
120W töltő a dobozban
USB type-c
Xiaomi AdaptiveCharge

Hűtési rendszer

LiquidCool Technológia (Szupernagy hűtőkamra + Többrétegű grafit lapok + Bór-nitrát réteg)

Biztonság

Kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó
MI arcfeloldás

NFC

Igen

Hálózat és kapcsolat

Dual SIM (nano SIM + eSIM and nano SIM + nano SIM)
Az eSIM használatához vezeték nélküli szolgáltatás szükséges. Erre a szolgáltatási csomagra bizonyos korlátozások vonatkozhatnak a szolgáltatóváltás és a roaming használatára vonatkozóan (még a szerződés lejárta után is). Az eSIM elérhetősége országtól/régiótól és szolgáltatótól függően változhat (https://www.mi.com/global/support/esim). További részletekért forduljon szolgáltatójához.
Hálózatok:
5G: NSA + SA támogatás
5G: n1/n3/n5/n7/n8/n20/n28/n38/n40/n41/n66/n77/n78
4G: LTE FDD: B1/2/3/4/5/7/8/12/13/17/18/19/20/26/28/32/66
4G: LTE TDD: B38/40/41
3G: WCDMA: B1/2/4/5/6/8/19
2G: GSM: 850 900 1800 1900 MHz
4×4 MIMO támogatás

*Az 5G-kapcsolat a régióban való elérhetőség és a helyi szolgáltatói támogatás függvénye.

Vezeték nélküli hálózat
Wi-Fi 6
Támogatott protokoll: Wi-Fi 4, Wi-Fi 5,Wi-Fi 6 és 802.11a/b/g
2.4GHz/5GHz Wi-Fi, Miracast támogatás
2×2 MIMO, WiFi Direct támogatás
Bluetooth 5.3
AAC/LDAC/LHDC támogatás

Navigáció és pozicionálás

GPS: L1+L5
Galileo: E1+E5a | Glonass: G1 | Beidou | NavIC: L5
A-GNSS kiegészítő helymeghatározás | Vezeték nélküli hálózat | Adathálózat | SAP

Hang

Sztereó hangszóró
Dolby Atmos®
SOUND BY Harman Kardon

Zenelejátszás

Támogatott formátumok: MP3, FLAC, APE, AAC, OGG, WAV, AMR, AWB
Hi-Res Audio tanúsítvány

Videolejátszás

MP4 | MKV| 3GP
HDR display támogatás HDR10, HDR10+ videós tartalmak esetében

Érzékelők

Távolságérzékelő | 360° Környezeti fényérzékelő | Gyorsulásmérő | Giroszkóp | Elektronikus iránytű | színhőmérséklet-érzékelő | Infraport | Villanásérzékelő

Rezgőmotor

X-tengelyes lineáris rezgőmotor

Operációs rendszer

MIUI 13, Android 12

A doboz tartalma

Xiaomi 12T Pro / Adapter / USB Type-C kábel / SIM-tű / Védőtok / Tájékoztató / Garanciajegy

×