Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

Xiaomi Redmi Note 9 pro

 • Xiaomi Redmi Note 9 pro
 • 6+64 GB

Készülék ára

0 Ft kezdőrészlet

2220 Ft × 22 hónap

összesen: 48 840 Ft

2 év hűséggel, az alábbi mobil csomaggal:

 • Hívás, SMS: Mobil XL

 • Mobilnet: 15 GB

A legenda folytatódik

Redmi Note 9 Pro

64MP-es quadkamera pro

A legenda folytatódik

110,000,000

A töretlen sikerű Redmi Note sorozat továbbra is csúcskategóriás élményt nyújtVilágszerte értékesített Redmi Note széria*

2019 negyedik negyedévéig

CSÚCSKATEGÓRIA SZINTŰ QUADKAMERA BRILLIÁNS RÉSZLETEKKEL

A Redmi Note 9 Pro csúcskategória szintű quadkamerával rendelkezik. A 64MP-es főkamera tökéletesen rögzíti kedvenc pillanataidat, az ultranagy-látószögű lencse, makró-lencse és mélységérzékelő pedig a jelenettől függetlenül a legjobb eredményeket biztosítja.

Ultra    nagylátószögű kamera

8MP (ƒ/2.2)
Ultra nagylátószögű kamera

Főkamera

64MP (ƒ/1.89)
Főkamera

Ultra    nagylátószögű kamera

5MP (ƒ/2.4)
Makró kamera

Mélységélességért    felelős kamera

2MP (ƒ/2.4)
Mélységélességért felelős kamera

Minden pillanat emlékezetes

A Redmi Note 9 Pro rendkívül nagyfelbontású kamerái és az MI optimalizálás mindig biztosít arról, hogy bármikor megörökíthesd a fontos pillanatokat. Bele fogsz szeretni a fényképezésbe. Légy a fotózás szerelmese! A Redmi Note 9 Pro-val érdemes lesz visszaemlékezni a jó dolgokra.

Redmi    Note 9 Pro Redmi    Note 9 Pro Redmi    Note 9 Pro Redmi    Note 9 Pro
 

Tudj meg többet

a lenyűgöző kameraeffektusokról, amelyeket a vezető quadkamera hozott el neked

Több Kevesebb

GYORSABB ÉS ERŐSEBB

A Redmi Note sorozat nem fél a teljesítmény-összehasonlításoktól. A Redmi Note 9 Pro gyorsabb és hatékonyabb tanulási-, munka- és szórakoztató élményt nyújt.

Qualcomm® Snapdragon™ 720G

Nagyobb teljesítmény a Snapdragon ™ 712*-höz képest

CPU

36%

 
 

GPU

14%

 
 

AI

115%

 
 

Gyors töltés, hosszú készenléti idő

Semmi sem megnyugtatóbb, mint egy nagy, 5020 mAh (typ) méretű akkumulátor és egy 30W-os rendkívül gyors akku töltés. Akár 16 órás folyamatos navigációval, 147 óra zenével és 13 órás játékidővel nem kell azon aggódnod, hogy a Redmi Note 9 Pro lemerül*

Zenelejátszás

Zenelejátszás

147 óra

Hívás

Hívás

33 óra

Folyamatos    navigáció

Folyamatos navigáció

16 óra

Játék

Játék

13 óra*

Akkumulátor

Realisztikus vibrációs motor

A lineáris rezgésmotor 150 féle rezgési mintával rendelkezik a különböző típusú értesítésekhez, így nyomon követheted a szöveges üzeneteket, a hívásokat és az alkalmazások értesítéseit, anélkül, hogy a telefont kivennéd a zsebedből.

Billentyűzet

Billentyűzet

Közelítés

Közelítés

Képernyőfelvétel

Képernyő-felvétel

Értesítés

Értesítés

Törlés

Törlés

Feloldás

Feloldás

Flashlight

Flashlight

SZIMMETRIKUS DIZÁJN, CSÚCSKATEGÓRIÁS KIALAKÍTÁS

Redmi Note 9 Pro

A Redmi Note sorozat új dizájnjának bemutatása

Szimmetrikus kialakítás elöl és hátul a DotDisplay segítségével

Oldalsó ujjlenyomat-érzékelő

Az oldalsó ujjlenyomat-érzékelő rendkívül gyors feloldást tesz lehetővé és nem kell azon aggódnod, hogy ujjlenyomatok maradnak a képernyőn és a hátlapon.

Kézreálló tartás, azonnali feloldás

Az oldalra szerelt ujjlenyomat-érzékelőt és a bekapcsológombot egyetlen ergonómiai kialakításban kombinálták. Nincs szükség semmilyen további lépésre. Abban a pillanatban, amikor felveszed a telefont, már fel is oldottad.

Redmi    Note 9 Pro

A RÉSZLETEK GYÖNYÖRKÖDTETNEK

Annak érdekében, hogy a felhasználók számára a lehető legjobb élményt nyújtsuk, a Redmi Note 9 Pro mindenben méltó utódja a korábbi Redmi szériának, valamint különös figyelmet fordítottunk még a legapróbb részletek kidolgozására is, megalkuvás nélkül.

Légy a saját életed rendezője!

A Redmi Note 9 Pro támogatja a 4K videókat, új filmmódokat és videószűrőket. Rögzíts videót, mint egy profi rendező, és örökítsd meg az életed lenyűgöző módon.

Kaleidoszkóp mód

Készen állsz a még káprázatosabb videókra? A kaleidoszkóp móddal az átlagos csodálatossá válik!

Szkenner a zsebedben

A Dokumentum módban van egy szkenner, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Szkennelj be dokumentumokat, javítsd a kép szögét, távolítsd el az árnyékokat, és növeld a kontrasztot – mindez a Redmi Note 9 Pro segítségével mindössze 1 perc alatt elkészíthető.

* A gyártás első fázisában értékesített telefon felhasználói felülete frissíthető különféle OTA frissítésekkel. Kérjük, az ezügyben, illetve a jövőbeni frissítésekkel kapcsolatban olvasd el az MIUI hivatalos weboldalát (en, miui.com).

A Redmi Note 9 Pro méltó utódja az elődeknek

NFC    támogatás

NFC támogatás

3.5mm-es    jack fejhallgató-csatlakozó

3.5mm-es jack fejhallgató-csatlakozó

infravörös    távirányító

infravörös távirányító

Megjegyzés:
* Az ultra-nagylátószögű objektív látótere torzítás-korrekció után 108 °. Épületek, táj vagy más helyek fényképezésekor az intelligens jelenetfelismerő funkció arra készteti a felhasználót, hogy aktiválja az ultranagy-látószögű módot. Az ultra-nagylátószögű módot manuálisan kell bekapcsolni.
* Ezek az adatok a Xiaomi laboratóriumából származtak. A tényleges eredmények a környezettől függően kissé eltérhetnek.
* Az akkumulátor készenléti idejét úgy teszteljük, hogy megmérjük, hogy egy okostelefon mikor éri el a 0% -os energiát a 100% -ról egy tesztforgatókönyv szerint. A teszteredményeket a Xiaomi laboratóriumából gyűjtöttük. A tényleges eredmények a környezeti változások következtében eltérhetnek.
* 5020 mAh a Redmi Note 9 Pro akkumulátorkapacitásának tipikus értékére utal.
* Az összehasonlításhoz használt általános telefonok a Redmi saját telefonjai. A termék webhelyén található információk a laboratóriumi adatokból, a tervezési és technológiai paraméterekből, valamint a gyártók által szolgáltatott adatokból származnak. A tényleges körülmények kissé eltérhetnek a teszt szoftver verziójától, az adott teszt környezettől és az adott verziótól. Az ezen az oldalon lévő képek illusztrációk (ideértve, de nem korlátozva a képeket a telefon megjelenésére, színére és méretére), és a valódi termék kialakítása eltérhet.

×
×
×