Sony Xperia™ XZ

Készülj fel a váratlanra!

Pengeéles képek bármikor.

Az Xperia™ XZ új alapokra helyezi, mit várunk el egy igazán jó okostelefontól.

A technológiai újdonságok sorát felvonultató készülék profi fényképezőgéppel felérő kamerával, intelligens akkumulátorral és a felhasználóhoz alkalmazkodó funkciókkal büszkélkedhet. Mindehhez tetszetős, továbbfejlesztett külsővel rendelkezik.

 

Sony Xperia™ XZ

Mobil XL díjcsomagra és 4 GB internetre vállalt 2 éves hűséggel

0 Ft kezdőrészlet
+ 24 × 4090 Ft kamatmentes részlet
teljes ár: 98 160 Ft

Megrendelem

Elmosódásmentes felvétel

A mozgást és a színeket speciális technikával megörökítő okostelefon-kamera. Hogy az életképek olyan szépek legyenek, mint maga az élet.

Kamera

Az élet legjobb fotótémái ritkán állnak meg a kedvedért. Az Sony Xperia™ XZ, segítségével még a mozgó témákat is rögzítheted – mielőtt elröppenne a pillanat. A képérzékelő és a lézeres autofókusz-érzékelő együttes erejével a legélesebb részletgazdagságú képeken állíthatod meg az időt, még rossz fényviszonyok között is.

Fényviszonyoktól függetlenül valósághű színvilág

RGBC-IR érzékelőnk hihetetlen színhűséget nyújt, akár verőfényben, akár belső térben fotózol. Elemzi a fényviszonyokat, alkalmazkodik hozzájuk, és pontosan úgy adja vissza a színeket, ahogy látod. Így megosztás előtt nem kell retusálnod a képeid.

Felvétel egy szempillantás alatt

A Sony Xperia™ XZ kamerája készenléti állapotból 0,6 másodperc alatt felvétel módba vált.

 

A készülékajánlat 2017. március 24-től a készlet erejéig érvényes, és egy előfizetéshez egyszer vehető igénybe, kizárólag lakossági díjcsomaggal rendelkező ügyfelek részére.

 

A készülékek elérhetősége üzletenként eltérő lehet. Mobil előleg befizetése szükséges lehet. A készülékek bizonyos alkalmazásaihoz mobilinternet szolgáltatás igénybe vétele szükséges, azok letöltése és használata adatforgalmat generál. További feltételek: www.telekom.hu, üzleteink, 1414.

A kiszállítás díjmentes belföldön, ha havi díjas előfizetést vagy Domino kártyás csomagot vásárolsz bármilyen készülékkel vagy önálló SIM-kártyával, illetve ha 10 000 Ft felett vásárolsz bármilyen tartozékot, készüléket.