Segítünk

A kormány 2020. november 14-ei bejelentése és a veszélyhelyzet ideje alatt a digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra. 

Mivel a szolgáltatónak a 2020. december hónapban kibocsátásra kerülő számlában kell a 30 nap időtartamú kedvezményt szerepeltetni, a kedvezményt úgy kaphatja meg a jogosult, ha igényét november 18-27. között regisztrálja a Telekom megadott felületén, és a szolgáltatása már működik, vagy legkésőbb november 27-ig létesítésre kerül.

felkialtojel-88x79.png

November 27-én éjfélkor lezárult a regisztrációs időszak,

így a 30 napos díjmentes internetre további igényeket nem áll módunkban befogadni.

 

A továbbra is igénybevehető kedvező ajánlatainkért kattints ide!

A Telekom mindent megtesz azért, hogy a tavaszi időszakhoz hasonlóan a mostani vírushelyzetben is stabil, megbízható vezetékes- és mobilszolgáltatásával segítse a kapcsolattartást, a távmunkát, a távoktatást, valamint a vállalkozások működését.

A szolgáltató kiemelten odafigyel hálózata karbantartására, szükség esetén extra kapacitásbővítést hajt végre, ahol lehetséges.