Segítünk

A Kormány a veszélyhelyzet ideje alatt digitális oktatással érintett családokat segítő intézkedésekről szóló 501/2020. (XI. 14.) Korm. rendelet és a veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 571/2020. (XII. 9.) Korm. rendelet alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok – igényük bejelentése esetén – ingyenes helyhez között internetszolgáltatásban részesülnek 2020. decemberében, 2021. januárjában és februárjában, összesen háromszor 30 napra.

Mivel a szolgáltatónak a 2020. év december hónapjában, valamint 2021. év január és február hónapjában kibocsátásra kerülő számlában kell a havi egyszeri, mindösszesen háromszor 30 nap időtartamú kedvezményt szerepeltetni, a jogosult a kedvezményt úgy kaphatja meg, ha igényét

  • vagy november 18-27. között már regisztrálta a Telekom megadott felületén, és a kedvezmény biztosításáról megerősítő SMS kapott ez esetben a jogosultnak további teendője nincs, a kedvezményt mind a 2020. év december hónapjában, mind a 2021. év január és február hónapjában kibocsátásra kerülő számlában biztosítjuk!
  • vagy december 11-27. között regisztrálta a Telekom megadott felületén, és szolgáltatása már működik, vagy legkésőbb december 27-ig létesítésre kerül.
m14-01-internet.svg

A továbbra is igénybevehető kedvező ajánlatainkért kattints ide!

A Telekom mindent megtesz azért, hogy a tavaszi időszakhoz hasonlóan a mostani vírushelyzetben is stabil, megbízható vezetékes- és mobilszolgáltatásával segítse a kapcsolattartást, a távmunkát, a távoktatást, valamint a vállalkozások működését.

A szolgáltató kiemelten odafigyel hálózata karbantartására, szükség esetén extra kapacitásbővítést hajt végre, ahol lehetséges.