"1500 Ft hálózaton belüli bónusz" Domino Promóció

A promócióban való részvétel feltételei: A promócióban résztvevő ügyfelek a promócióról SMS-ben értesítést kapnak. A promócióban való részvétel feltétele, hogy az ügyfél bármilyen Domino hang díjcsomagot használjon és a promócióról SMS-ben értesítést kapjon a Szolgáltatótól.

A promóció időtartama: a promócióról történő SMS értesítéstől számított 1 hét.

A promóciós ajánlat: amennyiben a promócióról szóló SMS értesítést követően az ügyfél 7 napon belül legalább 3000 Ft-os címlettel feltölti Domino egyenlegét, akkor egyenlegén 1500 Ft bónusz egyenleget írunk jóvá, amelyet a felöltéstől számított két hétig hálózaton belüli alapdíjas telefonálásra használhat fel belföldön. Felhasználás szempontjából először a bónusz egyenleg kerül felhasználásra, csak ezt követően a normál egyenleg. A Családbarát szolgáltatásba bevont hívószámok egymás közötti hívásai 0 Ft-os hívások, nem csökkentik a bónusz egyenleget.

Amennyiben az ügyfél egy héten belül többször is feltölt legalább 3000 Ft-os címlettel, akkor többször is jóváírjuk az 1500 Ft-os bónusz egyenleget.

Az 1500 Ft-os hálózaton belüli bónusz egyenleg jóváírásáról az ügyfél SMS-ben értesítést kap. A bónusz 80%-os illetve teljes elhasználásáról szintén SMS értesítést küldünk. A 14 napon belül fel nem használt bónusz egyenleg elvész. A bónusz egyenleg nem kérdezhető le önkiszolgáló csatornákon.