digitális leszek

Elhozzuk a minőségi digitális tv-szolgáltatást otthonodba!

Annak érdekében, hogy mindig jó minőségben élvezhesd szolgáltatásainkat, folyamatosan korszerűsítjük telekommunikációs hálózatunkat. Az elmúlt időszakban végzett fejlesztéseinket követően mostanra fontos mérföldkőhöz érkeztünk!

2017. március 1-jétől meghatározott településeken 1az analóg kábeltelevízió szolgáltatás helyett áttérünk a kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatás nyújtására. Így az eddiginél kiválóbb minőségű digitális tv-szolgáltatást biztosítunk. A módosítás értelmében analóg kábeltelevízió szolgáltatásunk érintett csomagjai kódolatlan digitális kábeltelevízió szolgáltatásra módosulnak, a szolgáltatás havi díja és csatornakínálata változatlan marad.

A digitális televíziózás előnyei

Kiváló kép- és hangminőség

Tévézz jobb minőségben! A digitális adás élesebb képet és jobb hangminőséget biztosít, mint az analóg kábeltévé.

Elektronikus műsorújság

Nézd meg, hogy melyik csatornán épp mi megy a tévében! Naprakész műsorinformáció a tv-műsorokról.

Gyerekzár

PIN-kód segítségével elzárhatod a korhatáros filmeket, csatornákat vagy fizetős szolgáltatásokat.

Mit kell tenned?

Mit kell tenned?

analóg kábeltv-szolgáltatás esetén

Amennyiben digitális jelátalakítós DVB-C tuneres tv-készülékkel rendelkezel (a Magyarországon forgalmazott „lapos” tévék döntő többsége ilyen), akkor kérjük, hogy a kódolatlan digitális jel sugárzásának megkezdése után, de lehetőség szerint az analóg jel lekapcsolása előtt a tv-készüléked leírásának megfelelően hangold be az új digitális csatornákat!

Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) tv-készüléked van, további jelátalakító, más néven médiakonverter beszerzésére van szükséged, amelyet a készülékedhez kell csatlakoztatnod. Egy darab ilyen digitális jelátalakító eszközt díjmentesen biztosítunk, melyet 2017. februárjában postai úton küldünk el számodra 2 Ha több hagyományos képcsöves TV-készüléked van, akkor mindegyikhez rendelned kell egy-egy médiakonvertert.

Ha nem szeretnél külön médiakonvertert igénybe venni:

  • vásárolhatsz olyan korszerű tv-készüléket is, amely már beépítve tartalmazza a jelátalakító berendezést;
  • előfizethetsz IPTV szolgáltatásunkra, mely még több izgalmas élményt nyújt az otthoni televíziózásban, például Videótékával, vagy különböző interaktív alkalmazásokkal.

iptv szolgáltatás esetén

Kizárólag akkor, ha az IPTV szolgáltatás mellett több készüléken, további havi díj nélkül veszed igénybe az analóg szolgáltatást.

Amennyiben digitális jelátalakítós DVB-C tuneres tv-készülékkel rendelkezel (a Magyarországon forgalmazott „lapos” tévék döntő többsége ilyen), akkor kérjük, hogy a kódolatlan digitális jel sugárzásának megkezdése után, de lehetőség szerint az analóg jel lekapcsolása előtt a tv-készüléked leírásának megfelelően hangold be az új digitális csatornákat!

Abban az esetben, ha EUROscart- vagy RCA-csatlakozóval ellátott (hagyományos képcsöves) tv-készüléked van, akkor az alábbi lehetőségeid vannak:

  • vásárolhatsz olyan korszerű tv-készüléket is, amely már beépítve tartalmazza a jelátalakító berendezést,
  • vásárolhatsz digitális jelátalakítót tőlünk.


Digitális jelátalakító (médiakonverter)

A digitális jelátalakítót kizárólag Telekom TV-szolgáltatást előfizetők vásárolhatják meg. Egy előfizető maximálisan kettő darab digitális jelátalakító megvásárlására jogosult. A digitális jelátalakító ára: 8990 Ft. Megvásárolhatod üzleteinkben vagy weboldalunkon.

vásárolj online TV-készüléket

Ha új tv-készüléket vásárolsz, akkor mindenképpen győződj meg arról, hogy a tv-készülék önmagában (jelátalakító nélkül is) alkalmas-e a digitális adások vételére. A Telekom tv-készülék kínálatában minden készülék ilyen. Válogass a meghatározott feltételek esetén már kamatmentes részletfizetéssel is megvásárolható tv-készülékeink közül!

Akciós
tv-készülékek

LG
tv-készülékek

Samsung
tv-készülékek

Sony
tv-készülékek


EGYSZERŰBB Online ÜGYINTÉZÉS TELEKOM FIÓKkal

Ismerd meg és hozd létre Telekom fiókodat, melyhez csak az e-mail-címedre vagy Facabook fiókodra van szükség!

További információ


1) Marcali és környéke, Abasár és környéke Start és Alap csomag, illetve Csépa, Perkáta, Szelevény, Tiszakürt ,Tiszasas, Tiszaug települések Családi és Alap csomag.

Az analóg kábeltelevízió szolgáltatás várható megszűnésének időpontja településenként:
2017. március 21.: Abasár, Gyöngyös-Mátrafüred, Pálosvörösmart, Csépa, Szelevény, Tiszakürt, Tiszasas, Tiszaug, Gyöngyöshalász, Gyöngyöspata, Szűcsi, Marcali, Gadány, Hollád,Kelevíz, Libickozma, Nagyszakácsi, Nemeskisfalud, Szenyér, Tikos, Nagyréde, Perkáta, Recsk, Parád, Parádsasvár, Tiszanána, Kisköre, Kömlő, Vámosgyörk
2017. március 28.: Jéke, Eperjeske, Mezőladány, Nyírlővő, Szabolcsbáka, Szabolcsveresmart, Tiszamogyorós, Újkenéz, Nagyhalász, Beszterec, Tiszarád, Tiszatelek, Újdombrád, Vasmegyer, Nyírpilis, Bátorliget, Nyírbértek, Nyírderzs, Nyírmihálydi, Nyírvasvári, Ömböly, Penyige, Csegöld, Hermánszeg, Jánkmajtis, Kisszekeres, Mánd, Nagyszekeres, Szamossályi, Szatmárcseke, Zsarolyán

2) A jelátalakítót 2017. februárjától díjmentesen, futárral küldjük ki a számlázási címedre. A kiszállítás pontos időpontjával kapcsolatban a Magyar Posta munkatársa fogja veled felvenni a kapcsolatot. A médiakonvertert szakember segítsége nélkül, csak a TV készülékedhez kell csatlakoztatni a csomagolásban található útmutató alapján.