MAGENTA 1 KARÁCSONYI AJÁNDÉK NYEREMÉNYJÁTÉK

A Telekom különleges játékkal készült mindazoknak, akik most Magenta 1 csomagra váltanak és abban valamely szolgáltatásra határozott idejű szerződést vállalnak. Ha szeretnél részt venni a játékban és megnyerni a fantasztikus nyeremények egyikét, válts Magenta 1 csomagra határozott idejű szerződéssel, majd regiszrálj itt, hogy esélyes legyél a nyereményekre!


Nyereményjátékunk lezárult, a nyerteseket közzétesszük ezen az oldalon december 10-ig.

Magenta 1-re Váltok

FŐDÍJ

1 db Kia Niro EX 1.6 GDi Hibrid személygépkocsi*
A fenntarthatóság és stílus találkozása. A Kia Niro az izgalmas hibrid crossover. Sokoldalú, mint egy városi terepjáró és hatékony, mint egy hibrid.

Ha szeretnél többet tudni a Kia Niro-ról, látogass el a www.kia.com/hu/modellek/niro/bemutato weboldalra.

További különleges díjaink

Exkluzív Álomutazó mesemusical zártkörű előadás csak Magenta 1 ügyfeleknek!
Az idei évadban elsőként a Telekom Magenta 1 ügyfelei láthatják a csodálatos Álomutazó mesemusicalt, mely különleges élmény kicsiknek és nagyoknak.

Ha szeretnél többet tudni az előadásról: http://www.tulipantunder.hu/

icon_esemeny.svg

Esemény

Exkluzív Álomutazó mesemusical zártkörű előadás

icon_nyeremeny.svg

Nyeremény

1300 db 3 főre szóló jegy

icon_helyszin.svg

Helyszín

BOK Csarnok
1146 Budapest,
Dózsa György út 1.

icon_idopont.svg

Időpont

2018. december 22. szombat
délelőtt 11 óra

Nyereményjátékunk lezárult!

A nyerteseket a regisztrációban megadott e-mail-címen értesítjük.

Kik regisztrálhattak?

A Telekom 18. életévet betöltött, lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelei vehetnek részt, akik egyéni (lakossági) előfizetőként hatályos, a Magyar Telekom által nyújtott Magenta 1 kedvezménycsomagba (30%) bevont szolgáltatás(ok)ra kötöttek határozott idejű szerződést 2018. október 5. – 2018. november 30. napja között.

Meddig tartott a regisztráció?

Regisztrációra 2018. október 5-től 2018. november 30-ig volt lehetőség.

Honnan tudom meg, ha a nyertesek között vagyok?

A nyerteseket a 2018. december 4-i sorsolást követően 2018. december 10-ig a regisztrációban megadott e-mail-címen értesítjük ajándékukról, illetve nevüket .pdf kiterjesztésű fájl formájában közzétesszük ezen az oldalon.

Hogy vehetem át a jegyeket?

A jegyeket a nyereményértesítő elektronikus levélben elhelyezett .pdf kiterjesztésű file-okban található web linkek (Interticket elektronikus jegyek) formájában küldi ki a jogosult nyertesek részére. A jegyek átvételére más módon nincsen lehetőség. A Szervező a jegyeket kifejezetten nem küldi ki nyomtatott formában a jogosult Résztvevők részére postai úton, és nem biztosítja a jegyek átvételét a helyszínen vagy bármely jegyirodában, ahol az Álomutazó produkció más előadásaira lehetséges jegyet vásárolni.

További részletek és feltételek

A nyeremények készpénzre vagy más nyereményre nem válthatók, a jegyek más programra vagy előadásra nem cserélhetők és nem átruházhatók.
A Magyar Telekom Nyrt. a regisztrálók személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli. A Játékról szóló teljes körű tájékoztatás a Hivatalos szabályzatban található.