MAGENTA 1 KARÁCSONYI AJÁNDÉK NYEREMÉNYJÁTÉK

Köszönjük, hogy hűséges Magenta 1 ügyfelünk vagy! Egy különleges játékkal szeretnénk megköszönni bizalmadat, melyet csak meglévő Magenta 1ügyfeleknek szerveztünk karácsonyi ajándékként.

Nyereményjátékunk lezárult, a nyerteseket ezen az oldalon értesítjük december 10-ig.

Exkluzív Álomutazó mesemusical zártkörű előadás csak Magenta 1 ügyfeleknek!
Az idei évadban elsőként a Telekom Magenta 1 ügyfelei láthatják a csodálatos Álomutazó mesemusicalt, mely különleges élmény kicsiknek és nagyoknak.

Ha szeretnél többet tudni az előadásról: http://www.tulipantunder.hu/

icon_esemeny.svg

Esemény

Exkluzív Álomutazó mesemusical zártkörű előadás

icon_nyeremeny.svg

Nyeremény

1300 db 3 főre szóló jegy

icon_helyszin.svg

Helyszín

BOK Csarnok
1146 Budapest,
Dózsa György út 1.

icon_idopont.svg

Időpont

2018. december 21. péntek
délután 15 óra

Nyereményjátékunk lezárult!

A nyerteseket a regisztrációban megadott e-mail-címen értesítjük.

Kik regisztrálhattak?

A Telekom 18. életévet betöltött, lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelei vehetnek részt, akik egyéni (lakossági) előfizetőként hatályos, a Magyar Telekom által nyújtott Magenta 1 kedvezménycsomaggal rendelkeznek 2018. október 5-ig bezárólag.

Meddig tartott a regisztráció?

Regisztrációra 2018. november 19-től 2018. november 30-ig volt lehetőség.

Honnan tudom meg, ha a nyertesek között vagyok?

A nyerteseket a 2018. december 4-i sorsolást követően 2018. december 10-ig a regisztrációban megadott e-mail-címen értesítjük ajándékukról, illetve nevüket .pdf kiterjesztésű fájl formájában közzétesszük ezen az oldalon.

Hogy vehetem át a jegyeket?

A jegyeket a nyereményértesítő elektronikus levélben elhelyezett .pdf kiterjesztésű file-okban található web linkek (Interticket elektronikus jegyek) formájában küldi ki a jogosult nyertesek részére. A jegyek átvételére más módon nincsen lehetőség. A Szervező a jegyeket kifejezetten nem küldi ki nyomtatott formában a jogosult Résztvevők részére postai úton, és nem biztosítja a jegyek átvételét a helyszínen vagy bármely jegyirodában, ahol az Álomutazó produkció más előadásaira lehetséges jegyet vásárolni.

További részletek és feltételek

A nyeremények készpénzre vagy más nyereményre nem válthatók, a jegyek más programra vagy előadásra nem cserélhetők és nem átruházhatók.
A Magyar Telekom Nyrt. a regisztrálók személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli. A Játékról szóló teljes körű tájékoztatás a Hivatalos szabályzatban található.