Készülj a legjobb receptekkel az Ünnepekre!

Decemberi Bónusz csatorna a Food Network 1

Kapcsolódj ki és meríts ötleteket decemberben életmód csatornáinkkal!

Bemutatkozik a Food Network

A Food Network több mint egy “főzős” csatorna: az ételek világáról bemutat mindent, ami érdekes és szórakoztató. A gasztronómia új megközelítést nyújtja, kínálatában sztárséfek osztják meg receptjeiket, ismert személyiség utazzák be a világot a helyi ételek és kulináris trendek megismeréséért, és kezdő vagy épp tapasztalt szakácsok versengenek egymással. A Food Network világszerte népszerű, az Egyesült Királyság elsőszámú életmódcsatornája. 2015 január óta magyarul is elérhető.

A Food Network műsorai 24 órában láthatók a hét minden napján, 11 nyelven, 98 országban. A csatorna tulajdonosa a Scripps Networks Interactive (SNI), amely az egyik élvonalbeli életmódtartalom-szolgáltató.

Életmód csatornák bárhol, bármikor a neten a TV GO-val

Chili TV

Az ételkészítés csodálatos világa. Főzés, sütés, ételek, italok, profi szakácsok és lelkes amatőrök. A világ és Magyarország konyhája. A csatorna műsorkínálata a magyar nézői igények alapján kerül kialakítására, számos magyar tartalom várja a gasztronómia szerelmeseit. Az Ízes Élet - Négykezesben Marton Adrienn ételstylist és Pataky Péter séf ragad fakanalat. Míg Adrienn az egészségesebb, újhullámos vonalat képviseli, addig Péter a klasszikusabb, férfiasabb ízek világába kalauzolja a nézőket. Bereznay Tamás a Kézzel Írott Receptekben klasszikus, családi recepteket kelt életre vendégeivel. A fogások elkészítése közben a szakmai tanácsok, az ételek újragondolása mellett fény derül a receptekhez kapcsolódó családi történetekre is.

A saját gyártású tartalmak mellett a Chili TV programjában számos országos tv premier is helyet kap. A nemzetközi ízeket ismerhetik meg többek között a Portugália ízei, az Egy falat Hollandia, a Sütimester, Muffin háború adásaiban. De ha valaki a gyorsan elkészíthető recepteket szereti, akkor számára az Egyszerű, finom, gyors! és az Egyszerű, de nagyszerű! kínál megoldást.

TV Paprika

A TV Paprika Közép-Kelet-Európa egyik vezető gasztronómiai témájú csatornájaként népszerűsíti a minőségi alapanyagok használatát, az egészséges táplálkozást, az étel élvezetét. Ebben a csatorna számtalan saját gyártású műsora, valamint a világ legkedveltebb televíziós séfjei – többek közt Gordon Ramsay, Jamie Oliver vagy Nigella Lawson – segítenek. A TV Paprika két új műsorsávot is indított az ételek szerelmeseinek: a hétköznap esték az „Utazás gasztronómiába” jegyében telnek: minden este 22:00 órától olyan műsorok kerülnek képernyőre, amelyek a helyi ételeken túl az adott ország konyhájának hátterét, kultúráját, sőt: természeti szépségeit, varázslatos tájait is bemutatják. A hétvégi délutánok pedig az édességeké: a „Sütivilág” praktikus sütési fortélyokat, finom süteményeket vonultat fel.

TLC

A TLC tartalmas szórakozás nyújt exkluzív műsoraival a kikapcsolódásra vágyó nézőknek. Különleges emberek megindító történetein keresztül mutatja be a mai modern nők mindennapjait érintő témákat, inspirációt nyújtva kész megoldások helyett. A TLC segít kikapcsolódni a mindennapok rohanásából, tartalmas szórakozást nyújtva nézőinek. A női személyiség sokszínűségét tükröző műsorkínálatban mindenki találhat, hangulatának, egyéniségének megfelelő műsort. A TLC emlékezetes pillanatokat ígér. Különleges emberek megindító történeteibe enged bepillantást, miközben tükröt tart a sajátunk elé is. Célcsoportunk: 25-39 éves nők.

FEM3

A FEM3 utat tör azokhoz az életvidám, szenvedélyes nőkhöz, akik szívesen kapcsolnak egy olyan életmód csatornára, ahol a változatos programstruktúra alappilléreit a trendi reality-k, dokumentumfilmek, és a saját gyártású műsorok adják. A minden hétköznap jelentkező életmódmagazin, a FEM3 Café fiatalos hangvétellel várja a nézőket. Várkonyi Andrea teljesen új szerepben tér vissza a képernyőre a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című ízig-vérig nőknek szóló talkshow műsorvezetőjeként. Joshi Bharatot nem kell bemutatni a nézőknek, a Joshi, a legjobb barát című vadonatúj talkshow-jában a barátai ügyes-bajos dolgait hallgatja meg. A saját gyártású műsorok mellett, számos vásárolt tartalom várja a nézőket az életmód, divat, egészség, „Csináld magad” világából.

icons-_tvgo.svg

Életmód csatornák bárhol, bármikor a neten a TV GO-val

TV Go
telekom_csatornanyitas_tvmusor_app_170530[1].svg

A csatornák részletes műsorát megtalálod a Műsorújság applikációban

részletek
telekom_csatornanyitas_csaladi-hd_170530.svg

A fenti csatornák megtalálhatóak a Szuper Családi HD csomagban

részletek