black_bg.png
filmfonia_prod2.jpg

Nyerj Magenta 1 ügyfélként páros koncertjegyet a Miskolci Szimfonikus Zenekar újabb multimédiás szuperprodukciójára, a Filmfónia 2. koncertre!

Miskolc és környéki Magenta 1 ügyfeleink között 50 db páros jegyet sorsolunk ki a különleges multimédiás Filmfónia 2. koncertre. Ha szeretnél a szerencsések között lenni jelentkezz, és vegyél részt ezen a különleges élményt nyújtó koncerten!

A Miskolci Generali Aréna egy estére moziteremmé változik, ahol megelevenednek a zenetörténelem legnagyobb klasszikusai. Nem csak képben, és nem csak zenében, ismét elhozva Hollywoodot a miskolci közönségnek. Aki ott volt 2009-ben a filmzenés koncerten, vagy akár a legutóbbi Hooligans Symphonic-on az tudja: varázslatos este elé nézünk.

icon_nyeremeny.svg

Nyeremény

50 db páros jegy

icon_esemeny.svg

Esemény

Filmfónia 2. multimédiás koncertélmény

icon_helyszin.svg

Helyszín

Miskolc, Generali Aréna
(Miskolc, Görgey Artúr utca 19.)

icon_idopont.svg

Időpont

2018. május 18., péntek
19:00 órakor

Regisztrációdat 2018. május 3. és 6. között küldheted el, ehhez kérjük, regisztrálj az alábbi linken!

Regisztráló ügyfeleink a játékban való részvétellel tudomásul veszik és elfogadják a játékszabályzatot, az abban foglalt valamennyi feltételt, valamint hozzájárulnak adataik kezeléséhez.

Kik vehetnek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban a Telekom 18. életévet betöltött Magenta 1-es ügyfelei vehetnek részt.

Meddig tart a nyereményjáték?

Regisztrációdat 2018. május 3. és 6. között küldheted el, ehhez kérjük, regisztrálj ezen a linken!

Hogyan tudom meg, ha nyertem?

A nyertesek névsorát a 2018. május 8-i sorsolást követően ezen az oldalon tesszük közzé, és a nyerteseket a regisztrációkor megadott mobil telefonszámon sms-ben is értesítjük május 13-ig.

Hogy vehetem át a nyereményemet?

A koncertjegyeket a koncert előtt 1 órával a helyszínen – 18 órától –, a miskolci Generali Aréna előterében felállított Telekom asztalnál, a személyazonosságot igazoló okmány bemutatásával lehet átvenni.

További részletek és feltételek

A jegyek készpénzre nem válthatók, más programra nem cserélhetők és nem átruházhatók.
Regisztráló ügyfeleink a játékban való részvétellel tudomásul veszik és elfogadják a játékszabályzatot, az abban foglalt valamennyi feltételt, valamint hozzájárulnak adataik kezeléséhez.
A Magyar Telekom Nyrt. a játékosok személyes adatait a hatályos adatvédelmi előírásoknak megfelelően kezeli. A játék sorsolásának alapjául szolgáló adatlistát a Magyar Telekom Nyrt. a nyereményjáték lebonyolítását követően megsemmisíti.

További információ a Telekom Kapcsolat Programról

A Kapcsolat Programról itt olvashatsz részletesebben.

További információ a koncertről

A koncertről itt olvashatsz részletesebben.