REGISZTRÁCIÓ A Péterfy Bori & Love Band koncertre

Kérjük, a regisztrációhoz valamennyi mezőt töltsd ki. Az előadásra a teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező ügyfelek között kisorsolunk 400 páros jegyet, melyről 2018. augusztus 17-ig értesítést küldünk a regisztrációban megadott mobil számon SMS üzenetben.

A név magadása kötelező.
Az e-mail-cím megadása kötelező. Hibás e-mail formátum.
+36
A telefonszám megadása kötelező. Nem megfelelő formátum.
MTID a Telekomnál használt ügyfélazonosító, mely megtalálható bármely számla fejlécében
Az MT ügyfélazonosító megadása kötelező. Az MT ügyfélazonosító egy 9 számjegyből álló egyedi számsor.
Az adat megadása az egyedi beazonosítás miatt szükséges**
Az adóazonosító jel megadása kötelező. Az adóazonosító jel egy 10 számjegyből álló egyedi számsor.
Irányítószám megadása kötelező! Az irányítószám formátuma nem megfelelő.
A település megadása kötelező! Hibás mező formátum.
A közterület megadása kötelező! Hibás mező formátum.
Házszám
Épület
Lépcsőház
Emelet
Ajtó
Cím megadás kötelező! Hibás mező formátum.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

** Az adat megadása az egyedi beazonosítás miatt szükséges:Az Szja törvény - 1995 évi CXVII. Tv- 1 sz. Mell. 8.28. B pontja rendelkezik az adómentes ajándékkulturális célra szóló belépőről 50 ezer Ft-ig. Ez alapján adható adómentesen egyedi beazonosítással a kulturális szolgáltatás. Háttérjogszabályként az Adózás rendjéről szóló törvény 49.§-a az irányadó, ahol a törvény leírja, hogy az adóbevallás az adózó azonosításához, az adóalap, a mentességek, a kedvezmények stb. összege megállapításához szükséges adatokat tartalmazza. A játékba történő jelentkezéssel a regisztráló tudomásul veszi, hogy fenti jogszabályok alapján a Magyar Telekom Nyrt. törvényes jogcímen kezeli az adóazonosító jelét, ezért azt a játékba történő jelentkezéssel köteles megadni.

• A Szervező a Résztvevők között sorsolással határozza meg a jegyek átvételére jogosult Résztvevőket.• A 2 fő belépésére jogosító jegyeket a Szervező a koncert helyszínén a koncert előtt egy órával osztja ki érkezési sorrendben elsőként a teraszra, majd a tánctérre szóló jegyeket.• Az előadásra kizárólag Magyar Telekom ügyfelek regisztrációját fogadjuk el, melyet rendszereinkben ellenőrzünk.• A jegyek készpénzre nem válthatók, csak a fent leírt koncertre érvényesek.• Regisztráló ügyfeleink a regisztrációval tudomásul veszik és elfogadják a promóció feltételeit, az abban foglalt valamennyi feltételt, valamint hozzájárulnak adataik kezeléséhez. A promóció szabályzata a www.telekom.hu/budapestpark oldalon érhető el.• A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadjuk el. Ugyanazon ügyfél nevében történő többszörös regisztrációt egy alkalommal veszünk figyelembe.

Köszönjük regisztrációdat!

Ha bekerülsz a 400 nyertes közé, úgy SMS értesítést küldünk legkésőbb 2018. augusztus 17-ig.