2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

Minden törődéssel többek leszünk


 

Most karácsonykor nemcsak egymással törődhettek, hanem jó ügyekkel is! Tegyünk közösen azért, hogy mindenki boldogan ünnepelhessen! Aktiváld a 10 nap ajándék mobilnetet, és döntsünk közösen, hogy milyen jó ügyeket támogassunk összesen 80 millió forint adományból!


 

Idén a Telekom 40 millió forint adománnyal támogat 4 fontos ügyet és az ezeket képviselő 8 alapítványt.
 
Ezt az összeget most meg is duplázzuk, és a második 40 millió forint sorsáról ti dönthettek. Azzal, hogy aktiváljátok az ajándék 10 napos Ünnepi korlátlan mobilnetet, dönthettek, hogy az adományt milyen arányban osszuk fel a négy fontos ügy között!
 
Mert ebben az időszakban nincs annál nagyobb törődés, mint, ha egy kis odafigyeléssel tesszük teljesebbé az ünnepet, és közösen tehetünk azért, hogy minél többekhez jusson el a karácsony.

MÁSOKKAL IS TÖRŐDHETSZ
AZ AJÁNDÉK MOBILNET AKTIVÁLÁSÁVAL:

Keresd a 10 napos Ünnepi korlátlan mobilnetet a Telekom alkalmazásban!

Válassz egy netbővítőt és ezzel egy fontos ügyet is:

egyenlő lehetőségek

gyerekek jövője

a digitális mindenkié

minőségi szabadidő

Kapcsolj ki, és éljétek át együtt az ünnepi hangulatot!

Most az ajándék korlátlan mobilnet aktiválásával arról is döntesz, hogy milyen arányban támogassunk egy jó ügyet!
A 10 napos Ünnepi korlátlan mobilnetet minden lakossági mobil és Üzleti Mobil csomagos ügyfelünk díjmentesen aktiválhatja november 22. és december 20. között a Telekom alkalmazásban egyszeri alkalommal, 10 napra. Az ajánlat lakossági előfizetők esetében havidíjas és feltöltőkártyás mobilokra is érvényes, aktiválásával belföldön korlátlan, EU roaming helyzetben 6 GB adatmennyiség használható fel. Üzleti előfizetők az Általános Szerződési Feltételek szerinti Üzleti Mobil díjcsomagjuk mellé aktiválhatják az opciót. Ha több mobilszolgáltatásod van, lehetőséged van mindre aktiválni a kedvezményt, de előfizetésenként csak egy alkalommal.

Aktiválom ﹥

Milyen ügyeket támogathatsz?

EGYENLŐ    LEHETŐSÉGEK a fogyatékkal élők számára

EGYENLŐ LEHETŐSÉGEK - a fogyatékkal élők számára

GYEREKEK    JÖVŐJE a hátrányos helyzetű családokban

GYEREKEK JÖVŐJE – a megkülönböztetés nélküli életért

A    DIGITÁLIS MINDENKIÉ

A DIGITÁLIS MINDENKIÉ – a gyerekeké épp úgy, mint a látássérülteké

MINŐSÉGI    SZABADIDŐ fogyatékkal élők számára

MINŐSÉGI SZABADIDŐ – sporttal az esélyegyenlőségért

TOVÁBBI MEGLEPETÉSEK VÁRNAK


 

Hetente folyamatosan megújuló kínálattal és még több meglepetéssel várunk! Kövesd figyelemmel, hogy mivel készülünk még.

Lakossági előfizetésem van:

Tovább ﹥

Üzleti előfizetésem van:

Tovább ﹥

×
 

Magyar Angelman Szindróma Alapítvány


A Magyar Angelman Szindróma Alapítvány a komplex ellátási igényű súlyos, halmozott fogyatékossággal élőket és családjaikat támogatja annak érdekében, hogy a sérült gyereket nevelő családok is ugyanúgy élhessenek, mint bárki más. Az alapítvány célja az Angelman szindrómával kapcsolatos ismeretek növelése. Ennek érdekében aktívan támogatja a tudásmegosztást: családi találkozókat, előadásokat szervez, alternatív kommunikációs tanácsadást nyújt, együttműködik nemzetközi szervezetekkel a legjobb gyakorlatok megosztásáért és a szindróma gyógyítására irányuló kutatások előmozdításáért. Emellett törekszik a családok mindennapjait megkönnyítő aktivitásokat – játszóház, gyerekfelügyelet – szervezni, illetve speciális eszközöket – mint a sérült gyerekkel használható áruházi bevásárlókocsi és a hordozó kerékpár – elérhetővé tenni.


Ismerd meg jobban a szervezetet: http://angelman.hu/

Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft.


A Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft. 2019 augusztusa óta üzemelteti bentlakásos otthonát 12 középsúlyos értelmi fogyatékkal élő, autizmus spektrum zavarban is súlyosan érintett lakójával. A lakhatás mellett minden lakónak az érintettségének megfelelően biztosítja a mindennapi fejlesztéseket, programokat. Lakói ellátása mellett kiemelt célja a munkahelyteremtés megváltozott munkaképességű felnőttek számára és a környezetében élő szakemberek, szülők támogatása szakmai képzésekkel, workshopokkal.


Ismerd meg jobban a szervezetet: http://patronushaz.hu/

 

Bagázs Közhasznú Egyesület


A Bagázs két pest megyei cigánytelepen van jelen 18 munkatárssal és évente 120 önkéntessel: 2011 óta Bagon, 2017 óta Dányban. A Bagázs 10 éve azért dolgozik, hogy ne érje hátrányos megkülönböztetés a cigánytelepeken felnövő gyerekeket, hogy közülük többen tanuljanak tovább és többen foglalhassák el helyüket a munkaerőpiacon. Minél többen hagyják el a számukra előre kijelölt kényszerpályákat, annál inkább csökkennek Magyarországon a különbségek. Céljuk továbbá egy olyan komplex, rendszerszemléletű gyermekprogram indítása, amely a romatelepeken élő gyerekeknek ad lehetőséget egy pozitívabb és sikeresebb jövőképre, méghozzá az ő és közvetlen környezetük fejlesztése révén.


Ismerd meg jobban a szervezetet: www.bagazs.org

Unicef Magyar Bizottság


Az UNICEF azért jött létre, hogy olyan gyerekeken segítsen, akiken senki más nem tud. Már a fogantatás pillanatától elkötelezetten védjük a leghátrányosabb helyzetű gyermekeket, biztosítunk számukra élelmet, tiszta vizet, oktatást, diszkriminációmentes életet. Fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy anyagi forrásokat gyűjtsenek a magánszektorból, védjék a gyermekjogokat, képviseljék a helyi gyermekek érdekeit és láthatóságot biztosítsanak a szegénység, katasztrófák, fegyveres konfliktusok, gyermekbántalmazás és kizsákmányolás által fenyegetett gyermekeknek.


Ismerd meg jobban a szervezetet: https://unicef.hu/

 

IDEA Alapítvány


Az általános iskolákban a diákok megtanulnak írni, olvasni, és megismerik például a fizika és a matematika alapjait. Arra viszont az iskola alig készíti fel őket, hogy miként különböztethetik meg a valódi híreket az átverésektől. Az álhíreket ellenőrző Urbanlegends.hu és a médiaműveltség fejlesztésével foglalkozó Televele Egyesület közös alapítványának célja az információ hitelességének vizsgálatához szükséges készségek gyermekkori fejlesztése.


Ismerd meg jobban a szervezetet: https://ideaalapitvany.hu/

Informatika a Látássérültekért Alapítvány


Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány látó és látássérült munkatársai közösen dolgoznak azért, hogy az informatika eszközeivel minél több vak- és gyengénlátó embernek nyújthassanak segítséget a tanulásban, a munkavállalásban, mindennapi életvitelükben. Stratégiai céljuk informatikai segítő technológiák elérhetővé tétele, fejlesztése és honosítása, valamint az alapítvány oktatási tevékenységének megerősítése informatikai képzések és speciális tananyagok révén. Célcsoportjuk a Magyarországon élő több mint 80.000 látássérült ember.


Ismerd meg jobban a szervezetet: https://infoalap.hu/

 

SUHANJ! Alapítvány


A SUHANJ! Alapítvány non-profit, közhasznú civil szervezet, mely 2010 óta osztja meg a mozgás örömét sérült és fogyatékkal élő társainkkal. Több sportágban biztosít rendszeres edzéslehetőséget látás- és mozgássérült, valamint értelmileg akadályozott emberek számára, önkéntesei a fogyatékkal élő résztvevőket futó-, úszó- és triatlon versenyek teljesítéséhez segítik hozzá. Az alapítvány hozta létre és üzemelteti Magyarország első teljes mértékben akadálymentes, integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitness-t, ahol a vendégek negyede fogyatékossággal élő személy.


Ismerd meg jobban a szervezetet: https://suhanj.hu/

AdniJóga Alapítvány


Az AdniJóga célja, hogy fenntartható módon juttassa el a jóga meditatív, testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit nehéz élethelyzetbe kényszerült emberekhez. 18 jótékony jógaoktatójuk hétről hétre mozog, meditál és relaxál traumát átélt emberekkel, sérült gyermeket nevelő szülőkkel, nehéz élethelyzetbe kényszerült nőkkel és állami gondozott, mélyszegénységben élő gyerekekkel. Mindezt azért, hogy hátrányból induló csoportok is eszközt kaphassanak a saját lelki békéjük megteremtéséhez.


Ismerd meg jobban a szervezetet: https://www.adnijoga.hu/