2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!
2021. november 13. (szombat) 22 órától várhatóan november 14. (vasárnap) 8 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető. Köszönjük türelmedet!

Törődjetek idén karácsonykor csak egymással, mi pedig itt vagyunk, ha kellünk. December végéig hetente folyamatosan megújuló kínálattal és még több meglepetéssel várunk!

Üzleti Mobil csomagos előfizetőnkként is számtalan meglepetés vár még rád!

Kép leírása: 10 napos ünnepi korlátlan adat

10 napos Ünnepi korlátlan mobilnet

Aktiváld a Telekom alkalmazásban a 2021. november 22. és december 20. között 10 napos díjmentes mobilnet opciónkat, mellyel másokkal is törődhetsz! Az aktiválással ugyanis egyúttal arról is dönthetsz, hogy 4 lehetőség közül melyik fontos társadalmi ügyet, milyen arányban támogasson a Telekom idén karácsonykor!

Az alkalmazásban az ügy nevét tartalmazó mobilnet opció kiválasztásával tudod jelezni, te melyik ügy mellé állnál szívesen!

A mobilnet opció egyszeri alkalommal, 10 napra aktiválható minden lakossági mobil és Üzleti Mobil csomagos ügyfelünknek. A kedvezmény havi díjas és feltöltőkártyás mobilokra is érvényes, mellyel belföldön korlátlan és EU roaming helyzetben 6 GB díjmentes adatmennyiség használható fel. Ha több mobilod van, mindegyikre aktiválhatod az opciót.

Adventi naptárunk hetente 6000 meglepetést rejt!

Látogass vissza karácsonyig minden héten, regisztrálj, és esélyed nyílik megnyerni a hetente kisorsolt 6000 darab kupon egyikét!

Fontos! Hogy minél több ügyfelünknek örömet szerezhessünk, adott héten egy ügyfél egyszer jelentkezhet előfizetéseinek számától függetlenül, amit ellenőrzünk. Kérünk, ne regisztrálj többször!

Ne feledd, hogy minden héten indulhatsz a meglepetésekért!

Alábbi meglepetéseket rejti naptárunk:

decathlon-live3.svg

Decathlon 2000 Ft érékű ajándékkártya

Készülj a téli sportszezonra a Decathlon segítségével!
Regisztrálj november 30. és december 5. között, hogy Tiéd lehessen a 2000 Ft értékű Decathlon ajándékkártyák egyike!
   
   
   

érdekel
puskas-teaser_2.svg


Kultúra & szabadidő
     

Egy különleges online előadás, amit az egész család imádni fog!
Regisztrálj december 7. és 12. között, hogy a színházi élmény a nappalidba költözhessen egy különleges, exkluzív online előadás segítségével!
  

Hamarosan
douglas-lejart_4.svg


Douglas 3000 Ft értékű kupon   

Válogass a Douglas üzletekben kapható termékek közül!
Regisztrálj november 16. és 21. között, hogy Tiéd lehessen a 15 000 Ft értékű vásárlás esetén minden termékre felhasználható kedvezmény!
   

lejárt
lego-lejart_2.svg


Kocka.hu 2000 Ft értékű kupon

Vásárolj LEGO® készletet a kocka.hu oldalon!
Regisztrálj november 23. és 28. között, hogy Tiéd lehessen a kocka.hu webshopban minimum 5000 Ft értékű vásárlás esetén beváltható, 2000 Ft értékű kuponok egyike!

lejárt

Részletesebb feltételek

A hetente 6000 darab meghirdetett meglepetésre a Telekom aktív lakossági előfizetéssel rendelkező ügyfelei regisztrálhatnak.
A szerencsés nyerteseket a regisztrációs időszak utáni hét péntekig értesítjük a regisztráció során megadott elérhetőségek egyikén.

Jó, ha tudod!