REGISZTRÁCIÓ

Exkluzív kiállítási meghívó csak Magenta 1 ügyfelek számára!

A név magadása kötelező.
Ahova a jegyeket küldhetjük.
Az e-mail-cím megadása kötelező. Hibás e-mail formátum.
+36
A telefonszám megadása kötelező. Nem megfelelő formátum.
MTID a Telekomnál használt ügyfélazonosító, mely megtalálható bármely számla fejlécében
Az MT-ügyfélazonosító megadása kötelező. Az MT-ügyfélazonosító egy 9 számjegyből álló egyedi számsor.
Válassz ki egy eseményt!

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kizárólag Magyar Telekom ügyfelek regisztrációját fogadjuk el, melyet rendszereinkben ellenőrzünk. A nem teljes körűen kitöltött regisztrációt nem fogadjuk el.
Ugyanazon ügyfél nevében történő többszörös regisztrációt egy alkalommal veszünk figyelembe.
A jegyek kiosztása a regisztráció időrendi sorrendje alapján történik a meghatározott mennyiségig.
Többszörös regisztráció esetén az időben elsőt vesszük figyelembe függetlenül attól, hogy az melyik kiállításra történt. Az egyik kiállításra történő regisztrációt nem tudjuk átirányítani másikra, ha az adott kiállításra betelnek a helyek, így valamennyi kiállításra az adott mennyiség erejéig tudjuk kiadni a jegyeket.
A helyszínen lehetséges további jegyek vásárlása.
A kiállításokon helyszínén a Szervezők által meghatározott látogatási és egyéb feltételek érvényesek (melyekre a Telekomnak nincs ráhatása), azok betartásával és tudomásul vételével látogathatók.
A regisztrációban való részvétel önkéntes, ingyenes és vásárláshoz nem kötött. Szervező nem vállal felelősséget a regisztráló helyszínek közötti választásáért, és nincs lehetősége átirányítani a Regisztrálót egyik helyszínről a másikra.
A jegyeket elektronikus formában, az itt megadott e-mail-címre küldjük ki. A Telekom nem vállal felelősséget a Regisztráló által megadott adatok hibájából vagy a Regisztrálónak a jegyek átvételével összefüggő mulasztásából eredő igényekért.
A jegyek készpénzre nem válthatók, kereskedelmi forgalomba nem hozhatók, csak a fent leírt kiállítások egyikére érvényesek a kiállítás nyitva tartási idejében és csak a meghatározott mennyiség erejéig.

Köszönjük regisztrációdat!

Ha a jegyekre jogosultak között vagy, 2019. április 27-ig e-mailben értesítést küldünk.