Kedves ügyfeleink! Őszintén sajnáljuk a tegnapi estétől ma reggelig tartó TV szolgáltatás kimaradást. Szeretnénk megköszönni a türelmeteket, ezért az érintett, android set-top-box-szal rendelkező Telekom TV előfizetőink számára amellett, hogy a kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havi díjából 2 napra számlakedvezményt adunk, hétfő (április 18.) éjfélig díjmentesen elérhetővé tettük a Telekom Filmklubot (korábbi nevén MoziKlub), ahol több mint 6000 szinkronizált családi filmet, mesét és sorozatot találtok.
Kedves ügyfeleink! Őszintén sajnáljuk a tegnapi estétől ma reggelig tartó TV szolgáltatás kimaradást. Szeretnénk megköszönni a türelmeteket, ezért az érintett, android set-top-box-szal rendelkező Telekom TV előfizetőink számára amellett, hogy a kedvezmények nélküli, díjcsomag alap havi díjából 2 napra számlakedvezményt adunk, hétfő (április 18.) éjfélig díjmentesen elérhetővé tettük a Telekom Filmklubot (korábbi nevén MoziKlub), ahol több mint 6000 szinkronizált családi filmet, mesét és sorozatot találtok.

Kép leírása: meglepetések

meglepetések

Jó, hogy Magenta 1 ügyfelünk vagy. Ebben a negyedévben is többféle meglepetéssel is készültünk neked. Regisztrálj és nyerhetsz!

törődés

Több törődés

Összesen 16 000 meglepetés vár Magenta 1 ügyfeleinkre. A regisztrációs határidő lejárt!

törődés

Több szórakozás, több kedvezmény

Ismerd meg Magenta 1 előfizetésed extra előnyeit!

Aktuális meglepetéseink:

Te melyik meglepetésnek örülnél? Mindkét típusból 8000 darabot sorsolunk ki. Regisztrálj arra, amelyikre szeretnél! Figyelj rá, hogy csak egy meglepetésre regisztrálhatsz és csak egyszer.

Kép leírása: foodpanda

3000 Ft értékű foodpanda
meglepetés

Ennél valami finomat?

Rendelj a foodpanda-tól legalább 4000 Ft értékben és mi 3000 Ft-tal hozzájárulunk a gasztronómiai élményhez!
A kupon a foodpanda mobil alkalmazásban és a www.foodpanda.hu oldalon is beváltható.

lejárt

Kép leírása: REGIO JÁTÉK

2000 Ft értékű REGIO JÁTÉK meglepetés

Készülj velünk a közelgő Gyereknapra!

A 2000 Ft értékű REGIO JÁTÉK vásárlási utalvány beváltható a REGIO JÁTÉK áruházaiban, vagy online a www.regiojatek.hu webáruházban, ahol még a házhoz szállítás is díjmentes, ha legalább 5000 Ft értékben vásárolsz.

lejárt

Fontos határidők:

  • Regisztráció: 2022. május 8-ig
  • Értesítés: a nyerteseket legkésőbb 2022. május 13-ig értesítjük a regisztráció során megadott elérhetőségek egyikén
  • Érvényesség: a kuponok 2022. május 25-ig használhatóak fel
m17_pic_m1_esemenyek.svg

Szeretnél a jövőben közvetlenül értesülni meglepetéseinkről?

Ha még nem tetted, engedélyezd a Telekom fiókodban a személyre szabott ajánlatokat!

Nyereményjáték szabályzat és adatkezelési tájékoztató pdf

Ajánlatunk kizárólag Magenta 1 előfizetőink számára érvényes és csak egyszeri regisztrációra van lehetőséged, amit ellenőrzünk. A kupon regisztráció során a felkínált kettő nyereményből egy választható.
Magenta 1 csomagodba vont bármely előfizetéseddel regisztrálhatsz, de Magenta 1 csomagonként egy regisztráció lesz érvényes. Többszöri regisztráció esetén az időben legelőször történt, érvényes jelentkezésed vesszük alapul, a többi alkalmat töröljük. Regisztrációs időszak: 2022. május 3 - 8. között
Ajándék típusonként 8 000 darab nyertest sorsolunk ki.
Értesítés: a szerencsés nyerteseket 2022. május 13-ig értesítjük a regisztráció során megadott elérhetőségek egyikén.

3000 Ft értékű foodpanda meglepetés
A kupon kizárólag 2022.05.10. és 2022.05.25. között a foodpanda mobilalkalmazáson (Android, iOS), a www.foodpanda.hu weboldalon vagy a m.foodpanda.hu oldalon keresztül, online fizetési mód (bankkártya/SZÉP kártya/Apple Pay) kiválasztása esetén váltható be.
A kuponkód 3000 Ft kedvezményre jogosít a rendelés értékéből. A minimum rendelési érték: 4000 Ft. A rendelés értékébe a kiszállítási díj és a futár borravaló nem számít bele. A rendelési érték csak a kosárba tett termékek értékének összege. A kupon felhasználásához szükséges minimum rendelési érték és az adott Partnernél beállított minimum rendelési érték eltérhet egymástól, a kupon felhasználásához mindkettő minimum rendelési értéket el kell érni. Panda box szolgáltatás igénybevétele esetén nincs lehetőség kupon felhasználására. Egy Fogyasztó csak egy kupont használhat fel egy rendelési folyamatban.
A kupon felhasználása ingyenes regisztrációhoz kötött a foodpanda.hu oldalon vagy mobilapplikációban (Android, iOS). A foodpanda fenntartja a jogot a rendelés törlésére vagy a felhasználói fiók zárolására (visszaélés gyanúja esetén), illetve az akció részleteinek módosítására.
A házhoz szállítási szolgáltatás elérhetősége területenként változó. A házhoz szállítás részeként elérhető termékek köre Partnerenként eltérő. A termékek elérhetősége a Partnerek készlete szerint változhat.

2000 Ft értékű REGIO JÁTÉK meglepetés
A vásárlási utalvány online a www.regiojatek.hu webáruházban, valamint a magyarországi REGIO JÁTÉK üzletekben használható fel 2022. május 25-ig. A vásárlási utalvány online felhasználása esetén a kosár oldalon a szállítási mód kiválasztása után a „vásárlási utalvány beváltás” mezőbe kell beírni az SMS-ben kapott kódot a kedvezmény érvényesítéséhez. Az „Utalvány beváltása” gombra kattintva a kedvezmény azonnal levonásra kerül a fizetendő összegből. Amennyiben az online felhasználás során a kosárérték eléri a bruttó 5000 Ft-ot (ötezer forintot), úgy a házhoz szállítás díjmentes, amelynek érvényesítéséhez a „kedvezmény érvényesítése” mezőbe kell beírni a Telekom által SMS üzenetben kiküldött kódot.
A vásárlási utalvány személyesen történő beváltására a magyarországi REGIO JÁTÉK üzletekben a fizetési folyamat részeként van lehetőség, szintén egyszeri alkalommal. A kuponkód felhasználásához, a Telekom által 2022. május 13-ig SMS-ben kiküldött egyedi kuponkód pénztáros részére történő bediktálása szükséges.
A kupon készpénzre nem váltható, más kedvezménnyel össze nem vonható.