Győri Xantus János Állatkert

Mutasd fel Telekom Kapcsolat Kártyádat a Telekom alkalmazásból a győri Xantus János állatkertben és most jegyeid mellé 50% kedvezménnyel vásárolhatod meg a Füles bástyába szóló családi vagy felnőtt belépőjegyet.

Hogyan kaphatom meg a kedvezményt?

Családi vagy felnőtt belépőjegy vásárláskor mutasd fel Kapcsolat kártyádat a Telekom alkalmazásból, és ugyanezekhez a típusú Füles bástyába szóló jegyekhez 50% kedvezménnyel juthatsz hozzá.

Milyen élmények várnak a Xantus János állatkertben?

A Xantus János állatkert vállalt küldetése, hogy bemutassa az embereknek, a gyerekeknek a természet csodáit és a megmaradásukat fenyegető veszélyeket, részt vegyen a természetet védő közösség munkájában a veszélyeztetett állatok, növények és élőhelyek megmentése érdekében és lehetőséget adjon a kellemes pihenésre, tapasztalatszerzésre és családi szórakozásra, kikapcsolódásra. Az állatbemutatás mellett a kert egyéb kulturális és sportrendezvények helyszíne és az oktató-nevelő tevékenység színtere is egyben. Ez teszi különösen vonzóvá az állatkertet a családok számára, mint legjobb családi program.

Megközelítés és elérhetőség:

Győri Xantus János Állatkert

További információ: www.zoogyor.com
Cím: 9027 Győr, Kiskútliget
Telefonszám: +36-96/618-367
Fax: +36-96/618-367
E-mail:zoogyor@zoogyor.com

Nyitva tartás
Jegyárak

telekom_alkalmazas_m17.png

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig kéznél Kapcsolat kártyád a mobilodon!