Pécsi Állatkert

Mutasd fel Telekom Kapcsolat Kártyádat a Telekom alkalmazásból a Pécsi Állatkertben, és most a felnőtt vagy a kombinált jegy mellé egy zoo csemegét, egy állatkerti térképet, vagy egy Rímes LapoZoo-t kapsz ajándékba!

Hogyan kaphatom meg a kedvezményt?

Családi vagy kombinált belépőjegy vásárláskor mutasd fel Kapcsolat kártyádat a Telekom alkalmazásból, és válassz egy állatkerti térképet, egy Rímes LapoZoo-t vagy egy zoo csemegét.

Milyen élmények várnak a Pécsi állatkertben?

Az állatkert a Mecsek hegység oldalában helyezkedik el, Pécs egyik szimbóluma, a 176 méter magas Tv-torony alatt. A Pécsi állatkert célja, hogy a régió fontos oktatási, természetvédelmi, turisztikai és kulturális szereplővé váljon. A létesítményben több mint 250 állatfaj több mint ezer egyede tekinthető meg. Többek között pumákat, perzsa leopárdot, varacskos disznót, bengáli tigriseket, gyűrűsfarkú makikat, zebra- és szirti cápát, hiúzt, oroszlánt, zebrákat, ormányos medvéket, kaméleonokat és fapitonokat is láthat a közönség. A létesítményben tematikus szekciókat alakítottak ki, így állatsimogató és madárröpde, majomház, nagymacskaház, ragadozó- és vízilóház, Afrika-kifutó, krokodilház, fókamedence, csimpánzkifutó is épült. Az ökoturisztikai parkban bemutatják a Mecsek és környéke állat és növényvilágát.

Megközelítés és elérhetőség:

Pécsi Állatkert

További információ: https://pecszoo.hu/
Cím: 7635 Pécs, Ángyán János utca 1.
Telefonszám: +36-72/312-788
E-mail:info@pecszoo.hu

Megközelítés

Nyitva tartás
Jegyárak

telekom_alkalmazas_m17.png

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig kéznél Kapcsolat kártyád a mobilodon!