Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Családi baleset-biztosítás

 • Az egész családra kiterjedő biztosítási ajánlat
 • Akár milliós nagyságrendű kártérítés
 • Már az első kórházi naptól térítünk
 • 690 Ft-os havidíj

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső  

A biztosítottak körébe nem csak Te, de a Veled azonos állandó lakcímre bejelentett, 75 év alatti közvetlen családtagjaid, élettársad is beletartoznak. 1

Családi biztosításunk kockázatviselése a Föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed.

A biztosítási szolgáltatást a Magyar Telekom szerződéses partnere, az UNION Biztosító nyújtja. Az esetleges baleset bekövetkezését követően a biztosítási szolgáltatás igénybevétele esetén az UNION Biztosítóval leszel közvetlen kapcsolatban.

Milyen balesetekben térít a biztosító?

 • Közlekedési és egyéb balesetből eredően bekövetkező halál
 • Közlekedési és egyéb balesetből eredően bekövetkező maradandó egészségkárosodás
 • Közlekedési balesetből eredő kórházi ápolás 1-50 napig
 • Közlekedési baleseti műtét

Díjazás

A Családi baleset-biztosítás havi díja

690 Ft

Biztosítási díjtáblázat

Amennyiben a fenti baleseti események valamelyike bekövetkezik bármely biztosított vonatkozásában a biztosítás kockázatviselési ideje alatt, a biztosító az alább meghatározott biztosítási összeget fizeti ki a biztosítottnak, halál esetén az örökösnek:

Baleseti esemény

Biztosítási összeg

Közlekedési balesetből eredően bekövetkező halál

1 000 000 Ft

Közlekedési balesetből eredően bekövetkező maradandó
egészségkárosodás 31-100% között arányos szolgáltatás

1 000 000 Ft

Közlekedési balesetből eredő kórházi ápolás 1-50 nap

5 000 Ft / nap

Közlekedési baleseti műtét

 • I. súlyossági fokozatú műtét

1 000 000 Ft

 • II. súlyossági fokozatú műtét

500 000 Ft

 • III. súlyossági fokozatú műtét

250 000 Ft

Egyéb balesetből eredően bekövetkező halál

500 000 Ft

Egyéb balesetből eredően bekövetkező maradandó
egészségkárosodás 31-100% között arányos szolgáltatás

500 000 Ft

Hogyan veheted igénybe a biztosítást?

 • A Családi baleset-biztosításra a Magyar Telekom lakossági havi díjas ügyfeleként jogosult vagy, amennyiben nincs rendezetlen díjtartozásod.
 • Ha telefonon munkatársunk már megkeresett a Családi baleset-biztosítással kapcsolatban, és jelezted az erre vonatkozó igényedet, akkor már semmi teendőd nincs, ezen nyilatkozatod alapján biztosításod életbe lép.
 • Egyéb esetben a Telekom mobilhálózatából ingyenesen hívható 1414 ügyfélszolgálati számunkon jelezheted a Családi baleset-biztosításra vonatkozó igényedet
 • A Családi baleset-biztosítás az erre vonatkozó igényed rögzítését követő napon (ennek pontos dátumát a szerződés-kiegészítéshez mellékelt Fedezeti tájékoztatón találod meg), de legkésőbb az igénylésre vonatkozó nyilatkozatodat követő 5. munkanapon lép életbe.
 • Ezt követően azonosításához szükséges adataid (név, cím, telefonszám, ügyfélszám) átadásra kerülnek a szolgáltatást nyújtó UNION Biztosító részére.
 • A biztosítás bármikor felmondható, a szolgáltatást az előfizető megszűntetésre irányuló írásbeli nyilatkozatának kézhezvételétől számított nyolcadik munkanapon szüntetjük meg. Ezzel egy időben biztosítási jogosultsága szintén megszűnik.

A biztosítással kapcsolatos kérdéseidet, észrevételeidet, esetleges problémáidat az UNION Biztosító +36-1/486-4343 ügyfélszolgálati számán tudod jelezni.

Részletes biztosítási feltételek az UNION biztosító honlapján

Rendeld meg személyesen!

Rendeld meg telefonon!

Hívd a 1414-es számot!

1) Közeli hozzátartozó: a Polgári törvénykönyv 685. § (b) alapján a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelıszülő, valamint a testvér; hozzátartozó továbbá: az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, a jegyes, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére, valamint a testvér házastársa. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tennie, mint rendelkeznie Telekom mobilszolgáltatás általános előfizetéssel.
A Biztosított halála esetére szóló szolgáltatás igénybevételére jogosult személy a Biztosított örököse. A szerződésben foglalt egyéb szolgáltatások igénybevételére a Biztosított a jogosult.

Gyakori kérdések