Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
 

Gondoskodó biztosítás

 • Az egész családra kiterjedő biztosítási ajánlat
 • Kis, hétköznapi balesetekre (pl. csonttörés) is vonatkozik
 • Már az első kórházi naptól térítünk
 • 899 Ft-os havi díj

Rendeld meg személyesen!

Üzletkereső  

A biztosítottak körébe nem csak te, hanem a veled azonos állandó lakcímre bejelentett és veled életvitelszerűen élő, 65 év alatti élettársad és közvetlen családtagjaid is beletartoznak. 1

Családi biztosításunk kockázatviselése a Föld valamennyi országában, a nap 24 órájában bekövetkező balesetekre kiterjed.

A biztosítási szolgáltatást a Magyar Telekom szerződéses partnere, az UNION Biztosító nyújtja. Az esetleges baleset bekövetkezését követően a biztosítási szolgáltatás igénybevétele esetén az UNION Biztosítóval leszel közvetlen kapcsolatban.

Milyen esetekben térít a biztosító?

 • baleseti vagy közlekedési balesti okból bekövetkező maradandó egészségkárosodás
 • közlekedési baleseti okból eredő műtét
 • baleseti vagy közlekedési baleseti okból bekövetkező kórházi napi térítés
 • baleseti vagy közlekedési baleseti okból bekövetkező csonttörés
 • baleseti vagy közlekedési baleseti okból bekövetkező 28 napon túl gyógyuló sérülés
 • baleseti vagy közlekedési baleseti okból bekövetkező halál

Díjazás

A Családi baleset-biztosítás havi díja

899 Ft

Szolgáltatási táblázat


Amennyiben a fenti baleseti események valamelyike bekövetkezik bármely biztosított vonatkozásában a biztosítás kockázatviselési ideje alatt, a biztosító az alább meghatározott biztosítási összeget fizeti ki a biztosítottnak, halál esetén az örökösnek:

Biztosítási esemény

Biztosítási összegek

Baleseti halál

200 000 Ft

Közlekedési baleseti halál

1 000 000 Ft

Maradandó egészségkárosodás baleseti okból, 31-100%

300 000 Ft

Maradandó egészségkárosodás közlekedési baleseti okból, 31-100%

1 000 000 Ft

Közlekedési baleseti műtéti térítés:

kis műtét

100 000 Ft

közepes műtét

500 000 Ft

nagy műtét

750 000 Ft

kiemelt műtét

1 000 000 Ft

Baleseti okú kórházi napi térítés, 1-50 nap

10 000 Ft/nap

Közlekedési baleseti okú kórházi napi térítés, 1-50 nap

10 000 Ft/nap

Baleseti okú csonttörés

30 000 Ft

Közlekedési baleseti okú csonttörés

30 000 Ft

Baleseti okú, 28 napon túl gyógyuló sérülés

30 000 Ft

Közlekedési balesti okú, 28 napon túl gyógyuló sérülés

30 000 Ft

Hogyan veheted igénybe a biztosítást?

 • A Gondoskodó biztosításra a Magyar Telekom lakossági havidíjas ügyfeleként jogosult vagy, amennyiben nincs rendezetlen díjtartozásod.
 • Ha telefonon munkatársunk már megkeresett a Gondoskodó biztosítással kapcsolatban, és jelezted az erre vonatkozó igényedet, akkor már semmi teendőd nincs, ezen nyilatkozatod alapján biztosításod életbe lép.
 • Egyéb esetben a Telekom mobilhálózatából ingyenesen hívható 1414 ügyfélszolgálati számunkon jelezheted a Gondoskodó biztosításra vonatkozó igényedet
 • A Gondoskodó biztosítás az erre vonatkozó igényed rögzítését követő napon (ennek pontos dátumát a szerződéskiegészítéshez mellékelt Fedezeti tájékoztatón találod meg), de legkésőbb az igénylésre vonatkozó nyilatkozatodat követő 5. munkanapon lép életbe.
 • Ezt követően azonosításához szükséges adataid (név, cím, telefonszám, ügyfélszám) átadásra kerülnek a szolgáltatást nyújtó UNION Biztosító részére.
 • A biztosítás bármikor felmondható, a szolgáltatást az előfizető megszűntetésre irányuló írásbeli nyilatkozatának kézhezvételétől számított nyolcadik munkanapon szüntetjük meg. Ezzel egy időben biztosítási jogosultsága szintén megszűnik.

A biztosítással kapcsolatos kérdéseidet, észrevételeidet, esetleges problémáidat az UNION Biztosító +36-1/486-4343 ügyfélszolgálati számán tudod jelezni.

Részletes biztosítási feltételek az UNION biztosító honlapján

Rendeld meg személyesen!

1) Közeli hozzátartozó a Polgári törvénykönyv 685. § (b) alapján a házastárs, az egyeneságbeli rokon, az örökbefogadott, a mostoha- és nevelt gyermek, az örökbefogadó-, a mostoha- és a nevelőszülő, valamint a testvér; hozzátartozó továbbá az élettárs, az egyeneságbeli rokon házastársa, a jegyes, a házastárs egyeneságbeli rokona és testvére, valamint a testvér házastársa. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell mást tenned, mint rendelkezned Telekom mobilszolgáltatás általános előfizetéssel.
A Biztosított halála esetére szóló szolgáltatás igénybevételére jogosult személy a Biztosított örököse. A szerződésben foglalt egyéb szolgáltatások igénybevételére a Biztosított a jogosult.

Gyakori kérdések