MobilTárca

A MobilTárca egy olyan alkalmazás, amellyel egy helyre gyűjtheted a pénztárcádban hordott bank- és hűségkártyádat, és virtuális formában tárolhatod azokat arra alkalmas mobiltelefonodon. Így egyszerűen és biztonságosan, egy érintéssel fizethetsz vagy gyűjthetsz hűségpontokat, és a MobilTárcába töltheted koncert- és színházjegyeidet, hogy már a belépés is élmény legyen.

Mire használhatod a MobilTárcát?

Fizetésre

Fizetésre

Igényelj OTP folyószámlád mellé OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyát, hogy a mobiltelefonos érintéssel fizethessa MasterCard egyérintéses elfogadóhelyeinek bármelyikén világszerte!
Részletek

Hűségpont gyűjtésére

Hűségpont gyűjtésre

Igényelj NFC SuperShop kártyát, hogy mobillal gyűjthesd és válthasd be SuperShop-pontjaidat a megjelölt SuperShop-elfogadóhelyeken.
Részletek

Színház- és koncertjegyek érvényesítésére

Színház- és koncertjegyek érvényesítésére

Vásárolj NFC jegyeket a www.jegy.hu weboldalon megjelölt előadásokra, töltsd le a jegyeket a MobilTárcába, így nem kell többé a jegynyomtatással bajlódnod. Az előadásra így egyszerűen, a MobilTárcában tárolt jegyek egy érintéssel történő érvényesítésével juthatsz be.
Részletek

Az elérhető szolgáltatások köre a közeljövőben további kényelmi szolgáltatásokkal bővül!

Mire van szükséged a MobilTárca használatához?

Telekom mobil-előfizetés

Telekom mobil-előfizetés

Mobil hang- és mobilinternet-szolgáltatásra vonatkozó hatályos előfizetői szerződés, valamint aktív szolgáltatás megléte szükséges. A szolgáltatás havi díjas és feltöltőkártyás ügyfelek számára egyaránt elérhető.

MobilTárca-képes NFC okostelefon

MobilTárca-képes NFC okostelefon

A MobilTárca alkalmazás a Magyar Telekom által forgalomba hozott MobilTárca-képesnek jelölt készülékeken, a Telekom által biztosított szoftververzióval érhető el. Ellenőrizd, hogy készüléked alkalmas-e a MobilTárca szolgáltatásra vagy válassz MobilTárca-képes telefonjaink közül.

Alkalmas mobiltelefonok

MobilTárca SIM kártya

MobilTárca SIM-kártya

Meglévő SIM-kártyádat díjmentesen MobilTárca-képes kártyára cseréljük, ahol adataid biztonságban tárolódnak, az azokkal való visszaélés nem lehetséges. A SIM csere elvégzéséhez kérjük, hogy keresd fel Telekom üzleteink egyikét.

MobilTárca alkalmazás

MobilTárca alkalmazás

Töltsd le most a Google Play Store áruházból Android 4.2 vagy újabb verziójú operációs rendszerhez. A MobilTárca aktiválásához a mobil adatforgalomnak engedélyezve kell lenni a készüléken.

Mennyibe kerül a MobilTárca szolgáltatás?

  • A MobilTárca alkalmazás díjmentes.
  • A MobilTárcához szükséges SIM-kártya cseréjét díjmentesen elvégezzük a Telekom üzletekben.
  • Az alkalmazás letöltése, az aktiválási folyamat, valamint a kártyák/jegyek letöltése adatforgalommal jár, melynek díja a választott díjcsomag vagy adatdíjcsomag függvénye.
  • Bankkártyával történő fizetéskor, hűségkártya használatkor vagy előadásra történő beléptetés esetén nem történik adatforgalmazás.
  • Az OTP MasterCard® Mobil PayPass™ kártyával való fizetés kártyahasználatot jelent, mely általában díjmentes. Az egyéb banki díjakról érdeklődj a kártyádat kibocsátó banknál.
  • NFC jegyvásárlással kapcsolatos díjakról a www.jegy.hu oldalon tájékozódhatsz.

MobilTárcával még gyorsabban fizethetsz

Próbáld ki az automatikus használat és alapértelmezett kártya funkciókat a még gyorsabb fizetési élményért. Ebben az esetben nincs szükség a MobilTárca alkalmazás elindítására és a képernyőzár feloldására: csak érintsd a készüléket a terminálhoz a fizetéshez (kikapcsolt vagy lemerült készülék esetén is működik). Az 5000 Ft feletti összegeknél a bankkártyához tartozó PIN-kód terminálon történő megadásával továbbra is érintés nélkül tudsz fizetni.

A MobilTárcát külföldön is használhatod

A MobilTárcával bármely MasterCard PayPass elfogadóhelyen fizethetsz, külföldön és belföldön egyaránt. A PIN-kód nélküli érintésmentes fizetési összeg határa külföldön eltérő lehet (az európai országokban általában 20-25 euró). A legközelebbi PayPass elfogadóhelyet megkeresheted a MasterCard weboldalán vagy töltsd le androidos telefonodra a MasterCard PayPass Locator alkalmazást.

A MobilTárca különösen biztonságos

A MobilTárca a MasterCard által is elismert legmagasabb biztonsági szabványokat használja. A tárcában található bankkártyád adatait egy biztonsági chip tárolja a SIM-kártyádon, ezért van szükség speciális MobilTárca SIM-kártyára a használathoz. A további biztonság érdekében a MobilTárca alkalmazást egy általad megadott PIN-kóddal védheted. Amennyiben a telefont és a benne lévő SIM-et elveszíted vagy ellopják, hívd a Telekom ügyfélszolgálatát, hogy zárolják a MobilTárcát, valamint a hívd bankodat a kibocsátott bankkártya azonnali letiltása végett.

MobilTárca

MobilTárcával többet kapsz

1

Igényelj NFC SuperShop kártyát, töltsd le a MobilTárcába, és 500 extra SuperShop pontot kapsz!

Válassz MobilTárca-képes készülékeink közül!

Kérdésed van?

Hívd a +36 80 470 025-ös telefonszámon elérhető MobilTárca ügyfélszolgálati számot!

Böngéssz a Gyakran Ismételt Kérdések között!

Nem tudod, hogyan kezdj neki?

Használati útmutató
Tekintsd meg a MobilTárca alkalmazás használati útmutatóját!

1) Az Android 4.3 - I9300XXUGOC1_I9300BOUGNB1_I9300TMHGOC1 szoftververziótól kompatibilis a MobilTárcával.