Fontos, téged is érintő változásról szeretnénk tájékoztatni!

A Telekom folyamatosan fejleszti mobilhálózatát, ennek során előnyben részesíti korszerűbb 4G és 5G képes mobilhálózatának fejlesztését, amely ügyfelei számára még jobb élményt biztosít telefonáláskor és internetezéskor.

Az újabb generációs hálózat fejlesztésére fókuszálva a Telekom már nem tervez újabb beruházásokat 3G hálózatán, és hálózat ésszerűsítési okok miatt a 3G-vel lefedett szolgáltatási területének nagysága 2020. júliusától 10%-kal csökken. A mobil hanghívásokat ez a változás nem érinti, de érezhető lehet majd mindazon mobilinternetet használó ügyfeleink számára, akik csak 3G-képes készüléket használnak, és jellemzően olyan helyen neteznek, ahol a 3G lefedettség csökkenni fog.

Miként érint a változás?

Júliustól olyan helyeken, ahol már nem lesz 3G lefedettség, 3G-s telefonoddal nem tudsz úgy netezni, ahogy megszoktad.
Szükséged lesz egy 4G képes mobiltelefonra, amivel elérheted jóval gyorsabb és országos lefedettségű 4G hálózatunkat. A kényelmes nethasználat érdekében tehát szükséged lesz egy 4G képes mobiltelefonra.

4G-s készülék vásárlása

Flottás ügyfelünkként új készüléket a Telekom üzletekben tudsz vásárolni, kérünk, hogy a lehetőségekről érdeklődj a számodra legközelebbi Telekom üzletben.

Kérünk, előzetesen foglalj időpontot, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk! Üzletünkben szükség esetén SIM-kártyádat is 4G-s verzióra cserélik kollégáink.

Telekom üzletkereső

Szeretnél előtte még többet megtudni? Hívd telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1414-es számon!

Fontos! Amennyiben nem a Telekomtól vásárolsz új készüléket, szükséged lehet új 4G-s SIM-kártyára is, hogy 4G-s hálózatunkon netezhess!