Adatforgalmi értesítő

Díjmentesen SMS-ben értesítünk, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghalad.

Előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleink számára egyaránt automatikusan biztosítjuk az Adatforgalmi értesítő szolgáltatást, melynek előnye, hogy helyetted is figyelünk a díjcsomagban foglalt adatforgalom alakulására. Az alábbiak szerint meghatározott százalékos érték vagy meghatározott mennyiségű adatforgalom esetén tájékoztató jellegű SMS-t küldünk.

A jelenleg választható Net&Roll és a BusinessNet mobilinternet-csomagok, illetve Next és Move díjcsomagok esetén a csomag havi díjban foglalt adatmennyiség felhasználásakor, azaz 100%-nál. Travel & Surf roaming mobilinternet-csomagok esetén 80%-nál és 100%-nál szintén értesítést küldünk.

Emellett általános havidíjas előfizetőinknek NetStart csomag használatakor 1 vagy 3 MB adatforgalom elérése esetén szintén értesítő SMS-t küldünk.

Az Adatforgalmi értesítő használata díjmentes, és akkor érvényes, ha az adatmennyiséget az internet vagy wnw APN-en keresztül használják fel.

telekom_alkalmazas_m17.png

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted felhasználható adatforgalmadat.