Adatforgalmi értesítő

Díjmentesen SMS-ben értesítünk, ha a mobilinternetes csomagban foglalt adatmennyiség egy meghatározott százalékot vagy MB-ot meghalad.

Előfizetéses és Domino kártyás ügyfeleink számára egyaránt automatikusan biztosítjuk az Adatforgalmi értesítő szolgáltatást, melynek előnye, hogy helyetted is figyelünk a díjcsomagban foglalt adatforgalom alakulására és az alábbiak szerint meghatározott százalékos érték esetén tájékoztató jellegű SMS-t küldünk.

A mobilinternet csomagok és mobilinternetet tartalmazó hang díjcsomagok esetében a csomag havi díjban foglalt adatmennyiség 80%-os és 100%-os felhasználásakor SMS-t küldünk, kivéve a NetPlusz és Go!Net díjcsomagokat, amelyeknél csak 100%-os felhasználáskor kerül kiküldésre az értesítő SMS, valamint a forgalmi díjas mobilinternet csomagokat, amelyek a felhasznált adat mennyisége alapján kerülnek számlázásra.

Az Adatforgalmi értesítő használata díjmentes, és akkor érvényes, ha az adatmennyiséget az internet vagy wnw APN-en keresztül használják fel.

telekom_alkalmazas_m17.png

Töltsd le a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megtekintheted felhasználható adatforgalmadat.