Díjmentes 2 GB Magenta 1-eseknek!

Magenta 1-esként többet kapsz! A Magenta 1 csomagodba bevont havi díjas előfizetésedhez díjmentesen aktiválhatsz havonta 2 GB mobilnetet, ha 2024. április 10-e utáni lakossági netcsomagod van. A díjmentes 2 GB mobilnetet belföldön és az EU-ban is felhasználhatod, így akkor sem maradsz net nélkül, ha idő előtt elhasználtad a csomagodba foglalt mobilnetedet.

Hol aktiválhatom?

A díjmentes 2 GB Magenta 1-eseknek opciót a Telekom alkalmazásban vagy a www.telekom.hu oldalon belépve aktiválhatod az eseti netbővítők között. Az aktiválás feltétele, hogy a havi díjas előfizetés a Magenta 1 csomagodba be legyen vonva, és azon 2024. április 10-től elérhető új lakossági mobilnet csomag legyen.

Egyéb feltételek

A Díjmentes 2 GB Magenta 1-eseknek eseti netbővítő havonta 1 alkalommal vehető igénybe, és az egyenlege fordulónaptól fordulónapig használható fel. A Díjmentes 2 GB Magenta 1-eseknek mobilnet felhasználását követően a csomagodba foglalt egyenlegeddel netezhetsz, vagy ha már elfogyott, vásárolj eseti netbővítőt a Telekom alkalmazásban. Az ajánlat kizáró a Sosem hagyunk net nélkül 500 MB vagy a díjmentes 1 napos korlátlan netajánlattal.

Kérdések és válaszok