Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Hogyan működik a roaming adatlimit szolgáltatás?

Az Európai Parlament és a Tanács rendelete értelmében az alapértelmezett pénzügyi korlát (limit) mértéke nettó 50 euró, azaz bruttó 18 380 Ft

A roaming adatforgalomra minden hónap elején automatikusan beállítunk nálad egy 18 380 Ft-os limitet (ez az EU-ban ~14GB).

A limit elérésekor az adatforgalmazás lehetőségét automatikusan leállítjuk

Az adatforgalmi limit 80 és 100%-ának elérésekor SMS-ben értesítünk, a limit elérésekor pedig automatikusan leállítjuk adatforgalmadat.

Technikai okokból a roaming helyzetben kiküldött SMS-ek késhetnek néhány percet, illetve a szélessávú mobilinternet használat esetén előfordulhat, hogy az SMS értesítő üzenetek egyszerre érkeznek meg. Az SMS-értesítők csak abban az esetben kerülnek kiküldésre, amennyiben az értesítő SMS-ek fogadását előzőleg nem tiltottad le, illetve amennyiben az általad használt eszköz alkalmas az SMS-ek fogadására.

Lehetőségek a limit átlépése után

  • ha folytatni szeretnéd az adatforgalmazást, akkor azt meg kell erősítened, és választanod kell roaming adatdíjcsomagjaink közült (ez lehet akár ismét a World GPRS Limit)
  • ha nem kívánsz további adatforgalmat bonyolítani, nincs további teendőd, a következő hónap elején automatikusan újra beállítjuk nálad a 18 380 Ft-os limitet (ez az EU-ban ~14 GB)