EU-n kívüli netek (66 országban)

Oszd meg élményeidet EU-n kívül a világ 66 országában!

Ha EU-n kívül utazol és ott szeretnél internetezni, válaszd a 2 GB vagy 5 GB netet tartalmazó netbővítőinket, amiket a világ 66 országában tudsz használni az EU-n kívül.

Kép leírása: 2 GB EU-n kívüli net (66 országban)

2 GB EU-n kívüli net (66 országban)

Kizárólag az EU-n kívül, 66 országban felhasználható 2 GB mobilnet, ami a bekapcsolástól számított 72 óráig (3 napig) érvényes.

3490 Ft

megrendelem

Kép leírása: 5 GB EU-n kívüli net (66 országban)

5 GB EU-n kívüli net (66 országban)

Kizárólag az EU-n kívül, 66 országban felhasználható 5 GB mobilnet, ami a bekapcsolástól számított 168 óráig (7 napig) érvényes.

6490 Ft

megrendelem

A 2 GB és 5 GB EU-n kívüli net havidíjas és Domino ügyfeleinek is elérhető.

A 2 GB és 5 GB EU-n kívüli netek (66 országban) netbővítőkkel nincs túlforgalmazási díj. A 2 GB EU-n kívüli netet 3 napig, az 5 GB EU-n kívüli netet 7 napig tudod használni a megrendeléstől. Ha a csomagokba foglalt adatmennyiséget a felhasználási idő előtt elhasználtad, csak újabb netbővítő vásárlásával tudsz tovább netezni.

net

5 GB mobilnet EU-n kívül a Gigaerős Korlátlan Net Utazás díjcsomagban!

Ha rendszeresen utazol, válaszd a Gigaerős Korlátlan Net Utazás díjcsomagot, melyben a belföldön korlátlan mobilnet mellett, az EU-ban1 60 GB, EU-n kívül pedig 5 GB forgalmazható le a világ 66 országában.

Az EUn kívül, 66 országban elérhető netbővítőket megrendelheted

Telekom alkalmazásban

A kiegészítő szolgáltatásoknál, az EU-n kívüli neteknél válaszd ki a 2 GB-os vagy 5 GB-os netbővítőt.

Bekapcsolom

A honlapunkon

Lépj be a honlapunkon és válaszd ki a kiegészítő szolgáltatásoknál az EU-n kívüli neteket.

Belépek

SMS-ben

Küldd el a +2GBEUNKIVUL vagy a +5GBEUNKIVUL kódot a 1414-re, attól függően melyik netbővítő csomagot szeretnéd megrendelni. Roaming helyzetben a kódot küldd a +36303444888 számra. (Jelszóvédelem esetén a kód után az általad korábban megadott jelszó beírása is szükséges.)

Javasoljuk, hogy még itthon, az utazásod előtt rendeld meg a netbővítőt, hogy az országba lépéskor azonnal tudj netezni.
Külföldről is meg tudod vásárolni a netbővítőket, a telekom.hu oldalon, ami díjmentesen használható, ez nem csökkenti az adatkeretedet. A Telekom alkalmazás sem csökkenti az adatkeretedet itthon és külföldön sem, kivéve a Magenta Moments menüpontot.

A netbővítők aktiválása után a megfelelő működés érdekében javasoljuk, hogy kapcsold be és ki a repülőgép üzemmódot, vagy indítsd újra a készüléket.

telekom_npp_23_04_m17_170317.png

Igényelj utasbiztosítást kényelmesen SMS-ben!

Akár a határ átlépését követően is megrendelheted, gyorsan és egyszerűen.

Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod! Néhány kattintás és máris megrendelheted a kiválasztott internetcsomagot.