Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

AZ ÚJ ÉLMÉNYEKHEZ OTT A TERMÉSZET. HA PEDIG NET KELL, AHHOZ OTT A SZÁLLÁS.

Adjátok át magatokat a nyári élményeknek és a szabadságérzetnek, ha pedig kell, a szálláson ott lesz nektek a gigaerős vezetékes net: duzzadhat a playlist a kerti partin, mehet a napközben készült videók megosztása, vagy akár az esti videócset a nagyszülőkkel.

Válassz te is gigaerős Telekom nettel rendelkező szállást!

A Szallas.hu segítségével közösen életre hívott listaoldalon szabadon böngészhettek az olyan belföldi szállások között, amelyek Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkeznek.

Vízközeli vagy erdőszéli szállást kerestek?
Esetleg olyat, amihez van közel bobpálya vagy túraútvonal?
Vagy csak egy mesebeli udvart medencével?

Válogassatok kedvetekre a Telekom és a Szallas.hu folyamatosan bővülő listaoldalán, kényelmesen, csak olyan szállásokra szűrve, amik gigaerős nettel segítenek kikerekíteni a nyári élményeket.

Megnézem a gigaerős netes szállásokat

A listaoldalhoz való csatlakozás feltételének a legalább 1000 Mbit/s maximális letöltési sebességű Telekom vezetékes internet előfizetést határoztuk meg. Folyamatos hálózatfejlesztésünknek köszönhetően ez már több ezer belföldi szállás számára elérhető.

Foglalj te is Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkező szállást!

És így a szállásodon sem kell lemondanod:

film

filmjeidről, sorozataidról

zene

zenéidről

video

videóidról, játékaidról

munka

de ha kell, dolgozni is tudsz

A net előfizetést a szálláshelyeknek a Telekom biztosítja, a szálláshelyek saját Wi-Fi rendszeren keresztül teszik elérhetővé a vendégek számára az internet-hozzáférést.