Információ a veszélyhelyzettel kapcsolatos változásokról
Üzleteink nyitva tartásáról, a meghosszabbított ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatásról, és az évenkénti Domino adategyeztetésről részletesen itt tájékozódhatsz. Online megrendelésedet továbbra is kényelmesen le tudod adni, a kiszállítás folyamatos, nincsenek fennakadások.
Információ a veszélyhelyzettel kapcsolatos változásokról
Üzleteink nyitva tartásáról, a meghosszabbított ingyenes helyhez kötött internetszolgáltatásról, és az évenkénti Domino adategyeztetésről részletesen itt tájékozódhatsz. Online megrendelésedet továbbra is kényelmesen le tudod adni, a kiszállítás folyamatos, nincsenek fennakadások..

Szórakozz vagy dolgozz úgy, ahogy szoktál. Csak máshonnan.

Az elmúlt időszakban megtapasztalhattuk, hogy milyen fontos a stabil és gyors net ahhoz, hogy zavartalanul szórakozhassunk, vagy éppen távolról dolgozhassunk.

Ez nem csak az otthonunkra igaz: már a szállásunkon sem szeretnénk lemondani az internetezés nyújtotta szabadságról.

Válassz te is gigaerős Telekom nettel rendelkező szállást!

A Szallas.hu segítségével közösen életre hívtunk egy listaoldalt, ahol szabadon böngészhettek az olyan belföldi szállások között, amelyek Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkeznek.

Család- vagy állatbarát helyre vágysz?
Esetleg olyanra, ahol túrázni is lehet?
Vagy csak szép a kilátás az ablakból?

Válogass kedvedre a Telekom és a Szallas.hu folyamatosan bővülő listaoldalán, kényelmesen, csak olyan szállásokra szűrve, ahol úgy netezhetsz, ahogyan szoktál.

Megnézem a gigaerős netes szállásokat

A listaoldalhoz való csatlakozás feltételének a legalább 1000 Mbit/s maximális letöltési sebességű Telekom vezetékes internet előfizetést határoztuk meg. Folyamatos hálózatfejlesztésünknek köszönhetően ez már több ezer belföldi szállás számára elérhető.

Foglalj te is Telekom gigaerős vezetékes nettel rendelkező szállást!

És így a szállásodon sem kell lemondanod:

film

filmjeidről, sorozataidról

zene

zenéidről

video

videóidról, játékaidról

munka

de ha kell, dolgozni is tudsz

A net előfizetést a szálláshelyeknek a Telekom biztosítja, a szállásadóknak pedig külön kiemelt ajánlattal is segítettünk, hogy megbízható Wi-Fi rendszert építhessenek ki hozzá, melyen keresztül a vendégek a szálláshelyen elérhetik az internet-hozzáférést.