TELEKOMOS VAGY,
DE MÉG VAGY NEM MAGENTA1-ES?

Otthoni szolgáltatásaid a Telekomnál vannak, de a mobilod még nem? Vagy épp fordítva? Ha minden szolgáltatásod tőlünk rendeled, MAGENTA1-es lehetsz és az alábbi kedvezményekkel élhetsz.

EXTRA
KÉSZÜLÉKKEDVEZMÉNYT

Új, vagy meglévő Magenta1-esként bármely készülék árából akár 22 000 Ft extra kedvezményt kaphatsz, ha a Magenta1-be bevont összes előfizetésre 2 év hűséget vállalsz.

Dupla
mobilnetet

Megduplázzuk a belföldi adatod, hogy gondtalanul élhess a digitális világ adta lehetőségekkel.

Korlátlan tévézést
mobilon

A TV GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Nézd az élő adást egy időben akár több eszközön, otthon vagy útközben.

Díjmentes mobilhívást
családon belül

Beszélgessetek családon belül korlátlanul, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 Ft-ért havonta! A kedvezménybe 4 Domino előfizetést is bevonhatsz.

Dupla
feltöltési bónusz

Töltsd fel Magenta1 csomagodhoz tartozó Domino hívószámokat minimum 3000 Ft-tal a Telekom alkalmazásban és 100 percet, illetve 1GB adatot adunk!

Díjmentes HBOGO
az év végéig

Aktiváld havonta az HBOGo Magenta1 kedvezményt a Telekom alkalmazásban és nézd ingyen az HBOGO filmeit és sorozatait 2019 december 31-ig.

Amennyiben 2018. szeptember 1. előtt vontad össze szolgáltatásaidat, úgy a 30%-os havidíj-kedvezmény mellett csak a családon belüli díjmentes hívás érhető el számodra.
Ez esetben frissíts előfizetéseiden és használd ki az összes kedvezményt!

Egyesíts Magenta1-ben

Akár 151 800 Ft extra készülékkedvezményért

Új vagy meglévő Magenta1-esként akár 22 000 Ft extra kedvezményt adunk bármely készülék árából a Magenta1 csomagba bevont összes szolgáltatásra vállalt 2 év hűséggel.