Domino Aktív

  • 24 Ft-os percdíj hálózaton belüli és belföldi vezetékes hívásnál csúcsidőn kívül.

Időszaki díj 1

650 Ft/30 nap

Percdíjak

Hálózaton belül 2

Csúcsidőben

36 Ft

Egyéb időben

24 Ft

Vezetékes hálózatba 3

Csúcsidőben

36 Ft

Egyéb időben

24 Ft

Más mobilhálózatba és EU roaming esetén

Csúcsidőben

46 Ft

Egyéb időben

36 Ft

Hangposta

Munkanap 07-19h

12,7 Ft

Egyéb időben

12,7 Ft

SMS küldés belföldre

Telekom mobilhálózatba

37 Ft

Más mobil hálózatba

37 Ft

Külföldi számra

63 Ft

MMS küldés

Telekom mobilszolgáltatás előfizetőknek vagy e-mail-címre

80 Ft

Egyéb belföldi előfizetőnek

135 Ft

Külföldi számra küldött MMS 7

160 Ft

Beszélj korátlanul hálózaton belül vagy belföldön Domino eseti opcióinkkal!

 

telekom_cet_images_8_v4_161020
  • Domino S
  • Domino M

Részletek megtekintése  

1) Az időszaki díj* levonására első alkalommal a díjcsomagba váltás alkalmával, illetve ettől az időponttól számítva 30 naponta kerül sor. A Domino Aktív díjcsomagot a 1777-es szám felhívásával, a díjcsomagváltás almenüben lehet igénybe venni.
* Amennyiben a 30 nap leteltét követően a Domino kártya egyenlegén nem áll rendelkezésre elegendő összeg az időszaki díj ismételt levonására, akkor a fennmaradó egyenleg továbbra is a Domino Aktív díjszabása alapján használható fel. Az egyenleg feltöltése esetén a 560 forintos időszaki díj a feltöltéstől számított újabb 30 napra levonásra kerül.
2) A „hálózaton belüli” kifejezést kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózatán belül indított és abban végződtetett hívásra, továbbá azon belül nyújtott szolgáltatásokra vonatkozóan kell érteni.
3) A „hálózaton belüli” kifejezést kizárólag a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózatán belül indított és abban végződtetett hívásra, továbbá azon belül nyújtott szolgáltatásokra vonatkozóan kell érteni.
4) A „hálózaton kívüli” kifejezést minden, a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózaton kívüli belföldi hívás és szolgáltatás esetén kell érteni.
5) Egyéb idő hangposta (+36-30/9888-444) felhívásakor: valamennyi díjcsomagban munkanapokon 19-07h, illetve munkaszüneti és ünnepnapokon 0-24h között.
6) Az „egyéb előfizetőnek küldött MMS” kifejezést minden, a Magyar Telekom Nyrt. mobil rádiótelefon hálózaton kívüli, más belföldi mobilszolgáltató hálózatába küldött MMS esetén kell érteni.
7) A linkre kattintva megtekintheted, mely partnerhálózatokba küldhetsz MMS-t.

Kapcsolódó dokumentum

Telekom Domino díjszabás