Domino Dupla szolgáltatás


- 2 GB adatforgalom

- 50 perc lebeszélhetőség

- 30 naponta, rendszeres feltöltés esetén, az első megújulástól

Mi a Domino Dupla szolgáltatás?

A Domino Dupla időszaki díjas, 30 naponta megújuló szolgáltatás, mely 50 perc belföldi alapdíjas irányú lebeszélhetőséget és az első megújulástól 2 GB belföldi és EU-ban felhasználható adategyenleget biztosít számodra. A szolgáltatás időszaki díja 2700 Ft/30 nap.

Hogyan működik?

Az első 30 napban 50 perc alapdíjas irányú beszélgetést és 1 GB adatforgalmat kapsz a Domino Dupla aktiválásakor. Elegendő egyenleg (2700 Ft) esetén a szolgáltatás 30 naponta automatikusan megújul és már az első megújuláskor további extra 1 GB adatforgalmat kapsz. Tehát az első megújulástól kezdve már jár a 2 GB és mellé az 50 perc beszélgetés. Amennyiben 30 nap elteltével nem áll elegendő egyenleg rendelkezésre, a Domino Dupla szolgáltatás felfüggesztésre kerül és csak a következő egyenleg feltöltéskor újul meg a szolgáltatás. Ebben az esetben nem jár az 1 GB extra adatforgalom. A 30 napos időszak lejártával a fel nem használt egyenleg elvész, a következő 30 napos ciklusra nem vihető át.

Díjcsomagod közben nem változik, így az 50 perc és a 2 GB felhasználása után díjcsomagod percdíjai szerint tudsz mobilozni.

Nekem való a Domino Dupla?

Okostelefonos vagy? Ha havonta feltöltesz legalább 3000 Ft-ot és rendszeresen netezel a mobilodon, akkor mindenképp!

Az első megújulástól kezdve, rendszeres feltöltés esetén a mobilodon 30 naponta 2 GB-ot böngészhetsz, chatelhetsz, streamelhetsz, vagy amihez csak kedved van. És mellé még 50 perc alapdíjas beszélgetés is jár, hogy felhívd azt, akit online nem érsz el, csak telefonon.

Mennyibe kerül a szolgáltatás?


A szolgáltatás időszaki díja: 2700 Ft / 30 nap

A díjat addig vonjuk le az egyenlegedből, amíg az opció be van kapcsolva, és amíg van rendelkezésre álló egyenleged a 30 napos időszak leteltével.

Hogyan változik a többi díjad a díjcsomagodban?

Az egyéb díjak meglévő díjcsomagod szerint számolódnak.

Mely csomagokkal veheted igénybe?

Meglévő Hello holnap! csomagokhoz választhatod.

Hogyan rendelhetem meg a Domino Dupla szolgáltatást meglévő előfizetésemhez?

Válaszd Telekom alkalmazásban a "+ Kiegészítő szolgáltatás" menüben a "Netbővítők" opcióknál a "Megújuló" menüpontot. Ha még nem használod, töltsd le az alkalmazást!

LETÖLTÖM

Töltsd fel egyenlegedet!

Honlapunkon a leggyorsabb, néhány perc, de sokféle lehetőség közül választhatsz.

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Töltsd le és használd a Telekom mobilalkalmazást!

Legyen mindig veled a saját, személyre szabott ügyfélszolgálatod!