Megújult BVOP Dolgozói MOBIL DÍJCSOMAGOK

A BVOP új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a dolgozói mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek újabb választéka érhető el a munkatársak és a nyugdíjasok számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2023.05.31-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

 • 4 új hang díjcsomag közül választhatsz:
  • percdíjas: 1157 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 100 perc lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 20 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 12,07 Ft-os és 15,24 Ft-os percdíjakkal és 19,05 Ft-os SMS díjakkal
  • hálózaton belül korlátlan: 2540 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 70 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • belföldön korlátlan: 4540 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és belföldi vezetékes számok esetén, 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • belföldön és EU nemzetközi irányba korlátlan: 6240 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldön alapdíjas számok és EU-s nemzetközi számok irányába, 1000 db belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

 • akár 7 db kedvezményes díjcsomagú előfizetésed is lehet
 • immár 4 féle hang díjcsomag közül választhatsz
 • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A Flotta Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-eket is igényelhetsz!
 • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 350 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 4. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő BVOP dolgozói hang és net csomagodat. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb 2023. május 31-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat BVOP lakossági flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!