Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Új BVOP dolgozói mobil díjcsomagok a Telekomtól

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BVOP) új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek részeként megújultak a dolgozói díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a BVOP flotta tagjai számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő percdíjas csomagokat a BVOP Perc díjcsomagra váltjuk legkésőbb 2020. július 15-ig.

MIT KELL TUDNOD A VÁLTÁSRÓL?

Elsőként ismerd meg az új BVOP dolgozói díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről PDF formában tudsz letölteni, és röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • a korábbi percdíjas csomagok helyett 1 db megújított percdíjas (BVOP Perc) és újdonságként 1 db belföldön korlátlan hang díjcsomag (BVOP Korlátlan) közül választhatsz
  • a percdíjas vagy korlátlan hang díjcsomag mellé 7, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt 500 MB-tól egészen a korlátlanig
  • a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot, az Instagramot, Spotify-t
  • elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk.

Nézd meg a két új díjcsomag részletes ismertetőjét!

Új BVOP dolgozói díjcsomagok, mobilnetek és egyéb hasznos információk letölthető pdf-ben

Nézd meg, milyen az új hang csomagod!

A korábbi percdíjas BVOP dolgozói díjcsomagokat a BVOP Perc díjcsomagra váltjuk át. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján. A letölthető tájékoztatóban megtalálod a két új hang díjcsomagot (legfelül a díjcsomagok neveivel) és az új Flotta Net csomagokat is.

Mikortól él az új díjcsomagom?

Legkésőbb július 15-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd, az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod (ha esetleg később kapod meg, pl. mert ki volt kapcsolva a telefonod, akkor is a kiküldés időpontja számít). Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat BVOP flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!