Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Új Central Médiacsoport dolgozói mobil díjcsomagok

A Central Médiacsoport új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a dolgozói mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a tagok számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2021. február végéig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

 • 4 új hang díjcsomag közül választhatsz:
  • percdíjas: 1905 Ft-os havi díjjal, 1905 Ft lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 10,16 Ft-os percdíjakkal és 17,78 Ft-os SMS díjakkal
  • hálózaton belül korlátlan: 1905 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil számok esetén, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra korlátlanul küldhető SMS-sekkel, 12,7 Ft-os perc- és SMS díjakkal más belföldi alapdíjas számok esetén
  • hálózaton belül korlátlan + 100 perc belföldi hívás: 3175 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra korlátlanul küldhető SMS-sekkel, plusz a havi díjban 100 perccel más belföldi alapdíjas számok hívására
  • belföldön korlátlan: 5715 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívással és SMS-sel belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok
      

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

 • szabadon kombinálható hang és net csomagok: a választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező)
 • korlátlanul használható alkalmazások: a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot vagy az Instagramot is
 • e-Pack kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Új Central Médiacsoport dolgozói díjcsomagok

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb február végéig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Tavaly szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban. Net csomagodat már online is módosíthatod!

További kérdésed van?

ico_dokumentum-84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új Central Médiacsoport dolgozói díjcsomagok

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Central Médiacsoport dolgozói flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!