Új DKÜ mobil díjcsomagok a Telekomtól

A Magyar Telekom két évre szóló keretmegállapodást írt alá a Digitális Kormányzati Ügynökséggel mobil távközlési szolgáltatások nyújtására vonatkozóan. Ennek részeként az érintett szervezetek igénybe vehetik a Telekom erre a célra kialakított dolgozói flottás díjcsomagjait is. Amikor egy szervezet új szerződést köt ezekre a díjcsomagokra, akkor az adott szervezetnél elérhető korábbi dolgozói flottás díjcsomagokat automatikusan az újakra váltjuk át. Erről kaptál előzetes, a váltás előtti értesítő SMS-t.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tölthetsz le. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: 1651 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), ami tartalmaz 100 percet belföldi alapdíjas számok hívására, a 100 perc felhasználását követően 11,43 Ft-os percdíjjal telefonálhatsz, másodperces számlázással
    • korlátlan hálózaton belül: 3175 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjjal hívhatod a Telekom alapdíjas mobilszámokat és az alapdíjas belföldi vezetékes számokat is, plusz a havi díj tartalmaz 100 percet más belföldi alapdíjas mobilszámok hívására, ezt követően a percdíj 11,43 Ft másodperces számlázással
    • korlátlan belföldön: 4699 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlanul hívhatod a belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számokat, és a havi díj tartalmaz 1000 db, belföldi alapdíjas számra küldhető SMS-t is

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: a választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező)
  • korlátlanul használható alkalmazások: a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot vagy az Instagramot is, mindaddig, amíg a net csomagodba foglalt egyenleged el nem fogy (a korlátlan alkalmazások nem csökkentik ezt az egyenleget)
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Új DKÜ mobil díjcsomagok díjtáblázata

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani meglévő díjcsomagodat, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is (havonta egy alkalommal).

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Segítségként összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban feltett kérdéseket.
Összes gyakran ismételt kérdés

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!