Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Új DNC díjcsomagok a Telekomtól

A Dorogi Nehézatlétikai Club új megállapodást kötött a Telekommal, és ennek részeként megújultak a díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a klub tagjai számára.
Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat egy váltótábla (lásd lentebb) alapján átváltjuk 2020. március 1-jén. Ez a változás téged is érint.

Mit kell tudnod a váltásról?

Elsőként ismerd meg az új DNC flottás díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit pdf formában tudsz letölteni.

Nézd meg, miként váltottuk át a díjcsomagokat!

A legfontosabb, hogy korábbi DNC-s flottás díjcsomagodat miként váltottuk át. Ehhez készítettünk számodra egy tájékoztatót, amit pdf-ben szintén letölthetsz.

Miért jobbak az új DNC-s díjcsomagok?

  • választhatsz egy percdíjas, egy hálózaton belül korlátlan és egy korlátlan hang díjcsomag közül, attól függően, melyik számodra a legelőnyösebb
  • 7 különböző, kedvezményes havi díjú mobilnet csomag közül választhatod ki a neked legjobbat
  • a 2 GB-os mobilnet csomagtól a netek korlátlanul használható alkalmazásokat is tartalmaznak, pl. Facebook, Instagram, így amikor ezeket használod, nem csökken a mobilnet kereted

Kérdésed van? A DNC-s díjcsomagok közül másikat szeretnél, vagy a mobilnetet módosítanád?

icon_1414.svg

Hívd munkatársainkat DNC flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

icon_shop_bl-m.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!