ÚJ MOBIL DÍJCSOMAGJAINKAT AZ EU-BAN IS HASZNÁLHATOD!

Az új Mobil díjcsomagok havi díjában foglalt beszélgetést és SMS-t, valamint a hozzá választott net csomagot az EU-ban is használhatod.

Hogyan telefonálhatsz az EU-ban új Mobil díjcsomagjainkkal?

Válassz Mobil díjcsomagot benne foglalt percekkel és SMS-ekkel vagy korlátlan telefonálással, és az EU-ban is telefonálhatsz plusz költségek nélkül, ha magyarországi alapdíjas számot hívsz. Az alábbiakban láthatod, mely Mobil díjcsomagunkkal mennyit telefonálhatsz az EU-ban is.

Mobil S

80 perc vagy SMS EU-ból bármely belföldi alapdíjas irányba.

részletek

Mobil M

35 Ft/perc vagy SMS bármely belföldi alapdíjas irányba.

részletek

Mobil L

150 perc vagy SMS EU-ból bármely belföldi alapdíjas irányba.

részletek

Mobil Korlátlan

0 Ft/perc és 0 Ft/SMS az EU díjzóna területén belföldi és EU-s irányba.

részletek

Hogyan internetezhetsz az EU-ban?

A Mobil díjcsomagokhoz választható netet (400 MB, 1 GB, 4 GB, 10 GB, Korlátlan) külön aktiválás és költség nélkül az EU-ban is használhatod úgy, mintha itthon interneteznél. Csakúgy, mint a Net 4 GB és 10 GB csomagjainkat. A Net Korlátlan csomag a belföldi korlátlan netezés mellett 7 GB-nyi EU-s netet biztosít.

4G roaming partnerhálózatainkon pedig a nagyobb letöltési sebességet is élvezheted.

Fontos!

Az EU-ban csak a csomagodban foglalt EU-s adatmennyiséget tudod felhasználni. A DuoNet kártyával megosztott EU-s netedet szintén használhatod az EU-ban.

EU díjzónába tartozó országok

Európai Unió

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprusi Köztársaság, Csehország, Dánia, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Málta, Monaco, Nagy-Britannia, Németország, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovákia, Szlovénia

Európai Unión kívüli országok

Andorra, Izland, Liechtenstein, Norvégia

Európai Unió külbirtoka

Azori-szigetek, Dominikai Közösség, Francia Guyana, Gibraltár, Guadeloupe, Kanári szigetek, Madeira, Martinique, Réunion