Új Flextronics FLottás ELŐFIZETÉSEDHEZ most 3X15 GB MOBILNETET ADUNK!

Szeretnéd, ha a családod kedvező havi díjjal mobilozna? Hozd át a számodat a Telekomhoz vagy vásárolj új mobil előfizetést kedvező havidíjú Flextronics lojalitás programos vagy Flextronics alap dolgozói díjcsomaggal 2023.06.15-ig és az előnyös havidíjak mellé 3 hónapon át havi 15 GB mobilnetet adunk! Új előfizetésnek számít a teljesen új előfizetés vásárlása, a más szolgáltatótól történő számhordozás, valamint korábbi Domino előfizetés behozatala.

Választhatsz a Flextronics lojalitás programos vagy Flextronics alap dolgozói hang díjcsomagok és 6 Flotta Net csomag közül, magad állíthatod össze a számodra legjobb kombinációt! Amennyiben tagja vagy a Flextronics lojalitás programjának, akkor jogosult vagy 1 db lojalitás programos előfizetésre, illetve további 5 db alap dolgozói díjcsomagú előfizetést vásárolni. Tehát összesen maximum 6 db kedvezményes előfizetést vásárolhatsz, az esetlegesen már meglévőkkel együtt. Ha nem veszel részt a Flextronics lojalitás programjában, akkor az alap dolgozói díjcsomagok közül választhatsz és maximum 5 db ilyen előfizetést vásárolhatsz az esetlegesen már meglévőkkel együtt. Minden előfizetésnek a jogosult nevén kell lennie.

Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Hol vehetem igénybe?

Keresd fel legközelebbi üzletünket! Javasoljuk, előzetesen foglalj időpontot, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!

Telekom üzletkereső és időpontfoglalás

Mikor kapom meg a plusz 3x15 GB mobilnetet?

Az új előfizetésed aktiválását követő napon 12 óráig bekapcsoljuk neked a 3x15 GB mobilnetet, és erről SMS-ben is értesítünk.

A plusz mobilnetet a bekapcsolástól számított 3 hónapon át használhatod majd fel belföldön és az EU-ban is, akár 5G hálózaton. Az adott hónapban fel nem használt mobilnet egyenleget nem viheted át a következő hónapra.

Jó ha tudod!

Az akció 2023. március 13-tól 2023. június 15-éig érvényes új Flextronics lojalitás programos vagy Flextronics alap dolgozói díjcsomagos Telekom havidíjas előfizetés vásárlása esetén. Nem számít új előfizetésnek a meglévő havidíjas előfizetésen végrehajtott díjcsomagváltás vagy az arra vállalt új 2 éves hűségnyilatkozat.

A plusz 3x15 GB mobilnet aktiválása az előfizetés aktiválását követő napon 12 óráig történik meg. Az aktiválásról az érintett előfizetésre a Telekom SMS-t küld. A plusz 3x15 GB mobilnet kizárólag arra az előfizetésre érvényes, amelyet az akció keretében vásároltak, a plusz mobilnet más előfizetésre nem vihető át. A fel nem használt egyenleg nem vihető át a következő hónapra és készpénzre, díj visszatérítésre nem váltható át. A 3x15 GB mobilnet egyenleg felhasználása megelőzi a Flotta Net csomag egyenlegének felhasználását. A kiegészítő eseti netbővítők egyenlege viszont előbb fogy, mint a 3x15 GB-os egyenleg.

A plusz mobilnet egyenlegnek nem feltétele hűségidő vállalása.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új Flextronics lojalitás és dolgozói mobil flotta tájékoztató 2023

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!