2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

Új Flextronics flotta mobil díjcsomagok

A Flextronics International Kft. új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a dolgozói és a lojalitás programban elérhető díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a munkatársak számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2023. március 10-ig.

Új Flextronics díjcsomagok és mobilnetek

Az 1. pontban a dolgozói mobil díjcsomagról, a 2. pontban pedig a lojalitás program díjcsomagról tájékozódhatsz. A két konstrukcióban más-más hang díjcsomagok érhetők el.

Készítettünk egy részletes tájékoztatót (mindkét konstrukció leírását tartalmazza), amit az alábbi linkekről pdf formában tudsz letölteni.

Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A Flotta Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-eket is igényelhetsz!
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: Elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 350 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a leírásokban és a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).

1. Új dolgozói mobil díjcsomagok

2 új dolgozói hang díjcsomag közül választhatsz:

  • Flex Alap S (percdíjas): 2248 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 1968,5 Ft lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 20 db, belföldön alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 9,53 Ft-os percdíjakkal és 12,7 Ft-os SMS díjakkal
  • Flex Alap L (belföldön korlátlan): 5810 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

2. Lojalitás program mobil díjcsomagok

Ha a Flextronics International Kft. lojalitás programjába tartozol, akkor jogosult vagy a lojalitás programos díjcsomagokra.

3 új lojalitás programos hang díjcsomag közül választhatsz:

  • Flex Loj S (percdíjas): 2029 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 1778 Ft lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 20 db, belföldön alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 8,89 Ft-os percdíjakkal és 12,7 Ft-os SMS díjakkal
  • Flex Loj M (hálózaton belül korlátlan): 3193 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és belföldi vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 100 perc belföldi alapdíjas más mobil számok hívására és 100 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • Flex Loj L (belföldön korlátlan): 5082 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 200 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatókban a 4. és 6. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő Flextronics dolgozói vagy lojalitás program mobil hang és net csomagodat. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb 2023. március 10-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatókban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatókban:

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Flextronics dolgozói vagy lojalitás programos flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!