ÚJ GYSEV dolgozói MOBIL DÍJCSOMAGOK A TELEKOMTÓL

A GYSEV Zrt. és a GYSEV CARGO Zrt. új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújulnak a dolgozók és nyugdíjasok számára igénybevehető mobil díjcsomagok is. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át 2022. március 30-31. folyamán.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: bruttó 1524 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), ami tartalmaz 100 percet belföldi alapdíjas számok hívására, a 100 perc felhasználását követően 11,43 Ft-os percdíjjal telefonálhatsz, másodperc alapú számlázással
    • korlátlan hálózaton belül: bruttó 2921 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobilszámok, valamint alapdíjas belföldi vezetékes számok hívása esetén, plusz a havi díj tartalmaz 100 percet más belföldi alapdíjas számok hívására, ezt követően a percdíj 11,43 Ft másodperces számlázással
    • korlátlan belföldön: bruttó 4191 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlanul hívhatod a belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számokat, és a havi díj tartalmaz 100 db, belföldi alapdíjas számra küldhető SMS-t is

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező)
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

2022. március 30-31. folyamán díjcsomagodat a jelenlegi csomagodnak megfelelő új hang és net csomagra váltjuk. Közvetlenül a váltáskor az új net csomag beállításáról automatikus SMS értesítést küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is (havonta egy alkalommal).

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Tavaly szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új GYSEV mobil díjcsomagok és egyéb hasznos információk

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!