2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

Új KKM mobil díjcsomagok

A Külgazdasági és Külügyminisztérium új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a dolgozói mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a munkatársak számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2022. június 3-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerje meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, ami az alábbi linkről pdf formában letölthető. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhat:
    • percdíjas: 1651 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 100 perc lebeszélhetőséggel és 11,43 Ft-os percdíjakkal és 19,05 Ft-os SMS díjakkal
    • korlátlan hívás hálózaton belül: 3175 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 100 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 19,05 Ft-os SMS díjakkal
    • korlátlan hívás belföldön: 4699 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 1000 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatja ki az Önnek megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A korlátlan net csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-et is igényelhet okosórájába!
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: Elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltse le részletes tájékoztatónkat!

Nézze meg, milyen lesz az új hang és net csomagja!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 4. oldalon mutatjuk be, mire váltjuk át meglévő KKM-es dolgozói hang és net csomagját. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet az Ön számára a meglévő adatmennyiség alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb 2022. június 3-ig váltjuk át díjcsomagját az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomag. Ha szeretné már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheti. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálható minden fontos információ, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomagja megfelelő az Ön számára, az SMS-értesítést követően nincs további teendője, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagját. Természetesen a váltást követően igénye szerint módosíthatja a hang vagy net csomagját is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

2020. szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérjük, ha a váltás után kevésnek érzi a felhasználható net mennyiségét, váltson nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretne a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk az Ön számára a letölthető tájékoztatóban.

További kérdése van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltse le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új KKM flottás díjcsomagok és egyéb információk

ico_1414-84.svg

Hívja munkatársainkat KKM flottás előfizetéséről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresse fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglaljon időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassuk!