Next S díjcsomagok

A Next díjcsomagokat 2017. május 1-jével lezártuk.

Korlátlan beszélgetés és SMS a Telekom mobilhálózatán belül

01_next fejlec_s.jpg

NEXT S

 
Díjcsomagra vállalt hűségidő:

Next S
Aranytárskártya díjcsomag

Arany vagy platina szintű
publikus mobil- vagy otthoni előfizetés mellé

Next S
díjcsomag

Havi díja
e-Packkel
1
ha készülékkel
együtt rendeled


5055 Ft


7555 Ft

 

Havi díja
e-Packkel
1
készülék
nélkül


5055 Ft


6055 Ft

Havi díja
e-Packkel
1
ha készülékkel
együtt rendeled

7055 Ft

9555 Ft

 

Havi díja
e-Packkel
1
készülék
nélkül

7055 Ft

8055 Ft

Havi díja
e-Packkel
1
ha készülékkel
együtt rendeled

8055 Ft

10 555 Ft

 

Havi díja
e-Packkel
1
készülék
nélkül

8055 Ft

9055 Ft

Sávszélességek

Kínált letöltési sebesség

30 Mbit/s

Kínált feltöltési sebesség

10 Mbit/s

Garantált letöltési sebesség*

0 Mbit/s

Garantált feltöltési sebesség*

0 Mbit/s

* A felhasználóknak a garantált sávszélesség mindig rendelkezésükre áll. A garantált értékek az előfizető által a Magyar Telekom hálózatában mindig elérhető adatátviteli sávszélességet, a kínált értékek az adott csomag maximálisan elérhető adatátviteli sávszélességét jelentik. Az előfizetői hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A táblázatban meghatározott adatátviteli sebességértékek csak a Magyar Telekom Nyrt. hálózatának szakaszára értendők.

Hálózatsemlegesség - egységes internetszolgáltatás-leíró táblázat (PDF, 85 kB)

fon-pic-round-bigger.png

Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás:

  • Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi FON hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Így 2019. augusztus 1-jét követően a jelenlegi Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.
  • A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését.
  • A Telekom által biztosított hozzáféréstől függetlenül a FON hálózathoz való csatlakozás lehetőségeiről bővebb információ a https://fon.com/ oldalon található.

Részletek  

További részletek

Internetezz még többet limitbővítő opciókkal!

Vásárolj NetPlusz L bővítő opciót, és meglévő díjcsomagodon felül havonta 1 GB-tal többet netezhetsz, akár kiemelkedő sebességű 4G/LTE hálózatunkon!

További információ

1) Az e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, a havi 600 Ft e-Pack kedvezmény nem érvényesül.