Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

Új Dolgozói mobil díjcsomagok a Telekomtól

A Legfőbb Ügyészség új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak az ügyészségi munkatársak dolgozói mobil díjcsomagjai is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a számukra. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2021. január végéig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni, emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

 • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
  • percdíjas: 2286 Ft-os havi díjjal, ebből 1905 Ft-ot belföldi alapdíjas számok hívására lebeszélhetsz, emellett a havi díj tartalmaz 40 db belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-t is
  • hálózaton belül korlátlan: 1645 Ft-os havi díjjal, 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobilszámok esetén, plusz a havi díjban benne van 100 db, belföldön, Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS is
  • belföldön korlátlan: 4826 Ft-os havi díjjal, korlátlan hívással belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
      

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

 • szabadon kombinálható hang és net csomagok: a választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező)
 • korlátlanul használható alkalmazások: a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot vagy az Instagramot is
 • e-Pack kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb január végéig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Tavaly szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban. Net csomagodat már online is módosíthatod!

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat dolgozói flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!