ÚJ Magyar Közút DOLGOZÓI MOBIL DÍJCSOMAGOK A TELEKOMTÓL

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek részeként új dolgozói mobil díjcsomagok és mobilnetek érhetők el a Magyar Közút dolgozói flotta tagjai számára. Az új szerződés megkötésével a régebbi dolgozói díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb december közepéig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Ismerd meg Magyar Közút új dolgozói díjcsomagjait és mobilnetjeit!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni, emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: 1651 Ft-os havi díjjal (e-Pack kedvezménnyel), ami 100 percnyi beszélgetést tartalmaz belföldi alapdíjas számok felhívására, ennek felhasználása után 11,43 Ft-os percdíjjal telefonálhatsz. Az SMS-ek díja belföldi alapdíjas számok esetén egységesen 19,05 Ft/SMS.
    • korlátlan hálózaton belül: 3175 Ft-os havi díjjal (e-Pack kedvezménnyel), ami magában foglalja a Telekom belföldi mobilszámok korlátlan hívását, 100 percnyi beszélgetést alapdíjas belföldi számok felhívására és 1000 db, Telekom belföldi alapdíjas számokra küldhető SMS-t is.
    • korlátlan belföldön és az EU-ban: 4064 Ft-os havi díjjal (e-Pack kedvezménnyel), ami magában foglalja, hogy korlátlanul hívhatók a belföldi alapdíjas számok Magyarországról és a többi EU-s országból, és 1000 db SMS is külön díj nélkül küldhető belföldi alapdíjas számokra.
  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: a választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig, rugalmasan kombinálhatod a hang és net díjcsomagokat, ahogy számodra a legjobb (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező).
  • korlátlanul használható alkalmazások: a 2 GB-os Flotta Net csomagtól már több népszerű alkalmazást is korlátlanul használhatsz belföldön, pl. a Facebookot vagy az Instagramot is.

Nézd meg a 3 új díjcsomag részletes ismertetőjét!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető tájékoztató 4. oldalán nézheted meg, hogy melyik hang díjcsomagot melyik új díjcsomagra váltjuk át. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján. A díjcsomag váltás nem érint, ha időközben már az új díjcsomagok egyikére váltottál.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb december közepéig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod (ha esetleg később kapod meg, pl. mert ki volt kapcsolva a telefonod, akkor is a kiküldés időpontja számít). Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban. Net csomagodat már online is módosíthatod!

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Magyar Közút dolgozói flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!