Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

Megújult honvédségi MOBIL DÍJCSOMAGOK

A Honvédelmi Minisztérium új megállapodást kötött a Telekommal, így megújulnak a dolgozók és nyugdíjasok számára elérhető mobil díjcsomagok. A megújult díjcsomagok 2022. szeptember 1-től élnek, ekkortól kerülnek beállításra a meglévő előfizetéseken.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • Megújult MH perc percdíjas csomag: 1620 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 130 perc lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 11,43 Ft-os percdíjakkal
    • Új MH hálózaton belül korlátlan csomag: 2890 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 100 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 100 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
    • Megújult MH korlátlan belföldön korlátlan csomag: 3790 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 1000 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A korlátlan net csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-et is igényelhetsz okosórádba!

Felhívjuk figyelmedet az e-Pack kedvezményre: Elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Mikortól lesz új díjcsomagom?

2022. szeptember 1-én váltjuk át díjcsomagodat az újabbra, nincs ezzel kapcsolatban további teendőd. A korábban használt mobilneted változatlan marad, de a korábbinál nagyobb kedvezmény fog érvényesülni rá. Ezt követően bármikor módosíthatsz a díjcsomagodon vagy a Flotta Net szolgáltatásodon, a letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új Honvédségi díjcsomagok és egyéb információk

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Honvédségi flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!