MegújultAk a nemzetbiztonsági szakszolgálat nyugállományú dolgozói díjcsomagjai

A Nemzetbiztonsági Szakszolgálat új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a nyugállományú dolgozók mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek újabb választéka érhető el a munkatársak számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2023.10.06-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: 2090 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 120 perc lebeszélhetőséggel, 13,97 Ft-os percdíjakkal. 30 db belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel és 22,86 Ft-os SMS díjakkal
    • hálózaton belül korlátlan: 3490 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és belföldi vezetékes számok esetén, plusz a havi díjban 100 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
    • belföldön korlátlan: 5590 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • akár 5 db kedvezményes díjcsomagú előfizetésed is lehet
  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A Flotta Gigaerős Korlátlan Net Okosvilág csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-eket is igényelhetsz!
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 350 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

Meglévő Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nyugállományú flottás előfizetésedet az új percdíjas csomagba váltjuk, amelynek részletes leírását a letölthető tájékoztatóban találod. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb 2023. október 6-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Nemzetbiztonsági Szakszolgálat nyugállományú flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!