2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!
2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!

ÚJ OPSZ tagi MOBIL DÍJCSOMAGOK

Az Országos Polgárőr Szövetség (OPSZ) új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a tagok számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2022. október 31-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 2 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • OPSZ Tagi S (percdíjas): 1270 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 145 perc lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 20 db, belföldön alapdíjas irányba küldhető SMS-sel, 8,77 Ft-os percdíjakkal és 19,05 Ft-os SMS díjakkal.
    • OPSZ Tagi M (belföldön korlátlan): 4190 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 100 db, belföldön alapdíjas irányba küldhető SMS-sel.

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A korlátlan net csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-et is igényelhetsz okosórádba!
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel). Az e-Pack kedvezménnyel csökkentett havidíjat 2022.12.31-ig automatikusan biztosítja a szolgáltató, 2023.01.01-től az ÁSZF szerinti e-Pack feltételek érvényesek.


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 5. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő OPSZ-es tagi csomagodat. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb október 31-ig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új OPSZ tagi díjcsomagok és egyéb információk

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat az OPSZ tagi flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.