2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!
2022. október 8. (szombat) 23 órától várhatóan október 9. (vasárnap) 6 óráig rendszereink ütemezett műszaki karbantartása miatt a telekom.hu és a Telekom alkalmazás nem lesz elérhető, így a Domino adategyeztetés és feltöltés sem fog működni ezen felületeken. A feltöltés ATM automatákon és benzinkutakon érhető el ebben az időszakban. Köszönjük türelmedet!

ORFK dolgozói mobil díjcsomagok

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján a dolgozói mobil díjcsomagok és mobilnetek nagyobb választéka érhető el a munkatársak számára, valamint egy kolléga immár maximum 7 db kedvezményes előfizetést vásárolhat. Az új szerződés megkötésével a mobilneteket az újakra váltjuk át legkésőbb 2022.11.18-ig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

 • 4 hang díjcsomag közül választhatsz:
  • percdíjas: 1080 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 1080 Ft lebeszélhetőséggel és a havi díjban foglalt 30 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel, 10,16 Ft-os percdíjakkal és 19,05 Ft-os SMS díjakkal
  • hálózaton belül korlátlan: 1270 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobil- és Telekom vezetékes számok esetén és 100 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • belföldön korlátlan: 2921 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok esetén, 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel
  • ÚJ! belföldön és EU nemzetközi kimenő hívás korlátlanul: 4826 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), korlátlan hívás belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok és EU-s nemzetközi hívószámok irányába, valamint 500 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

 • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező).
 • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 4. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő ORFK-s net csomagodat. Az új Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján. A hang díjcsomagod változatlan marad.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb november 18-ig váltjuk át a mobilnetedet az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról információt küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új neted. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új net megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
ORFK dolgozói díjcsomagok és egyéb információk

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat az OPSZ tagi flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!