ÚJ Rail Cargo dolgozói mobil díjcsomagok

A Rail Cargo Hungaria Zrt. új megállapodást kötött a Telekommal. Ennek alapján megújultak a dolgozói mobil díjcsomagok is, illetve a mobilnetek nagyobb választéka érhető el a cégcsoport munkatársai számára. Az új szerződés megkötésével a meglévő díjcsomagokat az újakra váltjuk át legkésőbb 2021. november 5-éig.

TUDNIVALÓK A VÁLTÁSRÓL

Első lépésként ismerd meg az új díjcsomagokat és mobilneteket!

Készítettünk egy részletes tájékoztatót, amit az alábbi linkről pdf formában tudsz letölteni. Emellett röviden összefoglaltuk az új díjcsomagok legfontosabb előnyeit:

  • 3 új hang díjcsomag közül választhatsz:
    • percdíjas: 2032 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 1778 Ft lebeszélhetőséggel. A belföldi alapdíjas számok 11,43 Ft-os percdíjjal hívhatók, és minden küldött SMS 19,05 Ft-ba kerül.
    • korlátlan hívás hálózaton belül: 3175 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel), 0 Ft-os percdíjakkal Telekom alapdíjas mobilszámok esetén, plusz a havi díjban 100 perc más belföldi alapdíjas számok hívására és 50 db, belföldön Telekom alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-sel.
    • korlátlan hívás belföldön: 5080 Ft-os havi díjjal (e-Pack havidíj-kedvezménnyel). Korlátlanul hívhatók a belföldi alapdíjas mobil- és vezetékes számok, és a díjcsomag tartalmaz 100 db, belföldi alapdíjas mobilszámokra küldhető SMS-t is.

Az új díjcsomagok főbb előnyei:

  • szabadon kombinálható hang és net csomagok: A választott hang díjcsomag mellé 6, kedvezményes havi díjú Flotta Net csomag közül választhatod ki a neked megfelelőt, 500 MB-tól egészen a korlátlanig (fontos, egy Flotta Net csomag választása kötelező). A korlátlan net csomagban ráadásul még díjmentes MultiSIM-et is igényelhetsz okosórádba!
  • e-Pack havidíj-kedvezmény: elektronikus számla és határidőre, elektronikus úton történő befizetés esetén 300 Ft e-Pack havidíj-kedvezményt adunk (a tájékoztató pdf-ben már a kedvezménnyel csökkentett havi díjakat tüntettük fel).


Töltsd le részletes tájékoztatónkat!

Nézd meg, milyen lesz az új hang és net csomagod!

A letölthető pdf tájékoztatóban a 4. oldalon mutatjuk be, hogyan váltjuk meglévő Rail Cargo dolgozói hang és net csomagodat. A Flotta Net csomagok közül olyat választunk ki a váltásnál, ami a leginkább megfelelő lehet számodra a meglévő adatmennyiséged alapján.

Mikortól lesz új díjcsomagom és mobilnetem?

Legkésőbb november 5-éig váltjuk át díjcsomagodat az újabbra. A váltáskor az új net csomag beállításáról SMS-t küldünk majd. Az SMS kiküldésétől él az új díjcsomagod. Ha szeretnéd már előtte módosítani, akkor a 1414-es számon vagy a Telekom üzletekben megteheted. A letölthető pdf tájékoztatóban megtalálsz minden fontos információt, ami az ügyintézéshez szükséges.

Van teendőm?

Amennyiben az új díjcsomag megfelelő számodra, az SMS-értesítést követően nincs további teendőd, a fentebb írtak szerint átváltjuk a díjcsomagodat. Természetesen a váltást követően igényed szerint módosíthatod a hang vagy net csomagodat is.

Magenta 1-es vagyok, érvényesül-e a net duplázás?

Tavaly szeptember óta az új lakossági és flottás net csomagokban Magenta 1 csomag esetén már nem érvényesül a net duplázás, ezért kérünk, ha a váltás után kevésnek érzed a felhasználható net mennyiségét, válts nagyobb net csomagra! A net duplázás visszaállítására sajnos nincs lehetőségünk, az üzletekben vagy a 1414-es számon ügyfélszolgálatos kollégáinknak sem áll módjában ezen változtatni.

Szeretnél a váltás után korlátlan hang díjcsomagot vagy nagyobb netet?

Minden, a módosítással, ügyintézéssel kapcsolatos fontos információt összegyűjtöttünk számodra a letölthető tájékoztatóban.

További kérdésed van?

ico_gyakori_kerdesek_84.svg

Töltsd le részletes tájékoztatónkat pdf-ben!
Új Rail Cargo díjcsomagok és egyéb információk

ico_1414-84.svg

Hívd munkatársainkat Rail Cargo dolgozói flottás előfizetésedről a 1414-es ügyfélszolgálati telefonszámon.

ico_uzleteinkben_84.svg

Keresd fel üzleteink egyikét.
Javasoljuk, foglalj időpontot előtte weboldalunkon, hogy még gyorsabban kiszolgálhassunk!